Elazığspor, Eskişehir Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Elazığspor, Eskişehir Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Elazığspor, Eskişehir Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

12.03.2014 17:51  Güncelleme: 18:05

Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kasımpaşa maçının ardından 2 gün izin verilen futbolcular bugün kulüp tesislerinde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde haftanın ikinci antrenmanını gerçekleştirdi. Futbolcular antrenmanın ilk 15 dakikasında kuvvet çalışması yaptı. Ardından antrenman taktik çalışmasıyla sona erdi.

Elazığspor'da izinli olan Marvin Zeegelaar antrenmanda yer almazken, İbrahim Kaş'ın Eskişehirspor maçında forma şansı bulmasının zor olduğu öğrenildi.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Okan Buruk, zorlu Kasımpaşa maçının ardından Eskişehirspor deplasmanına gideceklerini hatırlatarak, "Son iki deplasmanımızı kazandık. Kendi evimizde de iyi oynuyoruz. Eskişehirspor maçı bizim için önemli bir viraj. Ortadaki tüm puanlara talip olduğumuzu daha önce söylemiştik, yine tekrarlıyoruz. Her maç bizim için çok önemli. Eskişehirspor'un ardından Gençlerbirliği deplasmanına gideceğiz. Bu iki maçtan da başarılı sonuçlarla çıkacağımıza inanıyorum. Takımda İbrahim Kaş ve izinli olan Marvin dışında eksik bulunmuyor. İbrahim Kaş'ın da hafta sonu oynayacağımız maça yetişmesi zor" dedi.

Antrenmanı izlemeye gelen taraftarlar da teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Elazığspor, Eskişehir Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement