Elazığspor'da Gaziantepspor maçı hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Elazığspor'da Gaziantepspor maçı hazırlıkları

Elazığspor\'da Gaziantepspor maçı hazırlıkları

Elazığspor, gelecek hafta deplasmanda yapacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

14.11.2013 19:33

Elazığspor, gelecek hafta deplasmanda yapacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Futbolcular, kulüp tesislerindeki antrenmanda teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Çağlar Birinci ve Köksal Yedek sakatlıkları nedeniyle, Yusuf Hacı da kontrolleri olduğu için idmana katılmadı.

Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, bulundukları konumdan memnun olmadıklarını, bu durumu mevcut kadronun tersine çevireceğini söyledi.

Milli maç arasının kendileri açısından çok iyi geldiğini belirten Buruk, performans testine göre yeni antrenman planlaması yapacaklarını kaydetti.

Kayseri Erciyesspor yenilgisinin moral bozukluğuna neden olduğuna dikkati çeken Buruk, "Bundan sonra hedef, önümüzdeki altı maç ve bütün puanlar. En iyi yerde, en fazla puanla bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

Gaziantep ekibinin kendilerinden çok farklı olmadığını dile getiren Buruk, şöyle devam etti:

"Onlar da kötü gidiş içerisinde. Kaliteli bir kadroları var tabii ki bunu göz ardı etmemek lazım. Geçen hafta Kayseri Erciyesspor bizim altımızdaydı, bizi yenip üstümüze çıktı. Şimdi biz Gaziantepspor'un altındayız ve bunu biz de yapabiliriz ama sahada hem taktiksel hem de fiziksel olarak çok hazır olmamız gerekiyor."

-antrenman

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Elazığspor'da Gaziantepspor maçı hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement