Efsane Futbolcular Anılarını Anlattı - Son Dakika
Spor

Efsane Futbolcular Anılarını Anlattı

Efsane Futbolcular Anılarını Anlattı

Eyüp Belediyesi tarafından düzenlenen panelde teknik direktör Yılmaz Vural ve efsane oyuncular Semih Yuvakuran ile Ali Gültiken, amatör futbolcularla bir araya gelerek anılarını anlattı.

04.02.2015 16:33

Eyüp Belediyesi tarafından düzenlenen panelde teknik direktör Yılmaz Vural ve efsane oyuncular Semih Yuvakuran ile Ali Gültiken, amatör futbolcularla bir araya gelerek anılarını anlattı.

Eyüp Belediyesi'nin düzenlediği panelde teknik direktör Yılmaz Vural ve efsane oyuncular Semih Yuvakuran ile Ali Gültiken amatör futbolcularla buluştu. Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen organizasyonda Türk futbolunun dünü ve bugünü konuşulurken, 3 ünlü isim anılarıyla genç oyunculara keyifli anlar yaşattı.

EFSANE FUTBOLCULAR MERAK EDİLENLERİ ANLATTI

Türk futbolunun önemli isimlerinden Yılmaz Vural, Semih Yuvakuran ve Ali Gültiken'in konuşmacı olarak katıldığı panele gençler yoğun ilgi gösterdi. Türkiye'de futbolda son zamanlardaki olumsuz gelişmeler ve bu olumsuzluktan çıkış yollarının konuşulduğu panelde, amatör futbolcular da efsane isimlere merak ettikleri konular hakkında sorular sordu.

Yabancı oyuncu kısıtlamasının kaldırılmasından altyapı sorunlarına, kulüplerin transfer politikalarından taraftarın tribünden uzaklaşmasına kadar pek çok konuda görüşlerini açıklayan Vural, Yuvakuran ve Gültiken, futbolun yeniden bir yapılanma içine girmesi ve çıkarılacak kanunla bir düzene kavuşması gerektiğinin altını çizdiler.

EFSANE İSİMLERLE KEYİFLİ BİR FUTBOL SOHBETİ

Semih Yuvakuran ve Ali Gültiken oynadıkları kulüplerde başlarından geçen ilginç olayları ve güldüren anılarını da Eyüplü amatör futbolcularla paylaştı. Semih Yuvakuran ve Ali Gültiken'in unutamadıkları ortak anıları ise 8 - 0'lık İngiltere Türkiye karşılaşmasıydı. Ali Gültiken, ilk kez A Milli formayı giydiği karşılaşmadan ağır bir mağlubiyetle ayrılmanın kendisi için en üzücü günlerden biri olduğunu söyledi.

Teknik direktör Yılmaz Vural da, genç antrenörlere tavsiyelerde bulundu. Köln Spor Akademisi'nden mezun olmasının kendisine kattığı değerleri anlatan Vural, teknik direktör olarak Türkiye'de kulüp çalıştırmanın, futbolcu ve yöneticilerle ilişkilerin yurt dışından çok farklı olduğunu söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Efsane Futbolcular Anılarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement