Edirneli sporcular atletizmde Türkiye dereceleri elde etti - Son Dakika
Spor

Edirneli sporcular atletizmde Türkiye dereceleri elde etti

Edirneli sporcular atletizmde Türkiye dereceleri elde etti

Edirne'den gelen haberlere göre, Sporcu Eğitim Merkezi sporcusu Emir Ali Cengiz Oğuz ve Doğuşcan Kısaç, Turkcell Türkiye U16 Salon Atletizm Şampiyonası'nda büyük başarılar elde etti. Oğuz, 3 adım atlama branşında Türkiye Şampiyonu olurken, 60 Metre Engelli branşında ikinci oldu. Kısaç ise Yüksek Atlama branşında Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporcuların başarılarından gurur duyduklarını ve antrenörlerine teşekkür ettiklerini belirtti.

05.02.2024 12:23  Güncelleme: 07:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirneli sporcular atletizmde Türkiye dereceleri elde etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Sporcu Eğitim Merkezi sporcusu Emir Ali Cengiz Oğuz'un 3-4 Şubat'ta Bursa'da düzenlenen Turkcell Türkiye U16 Salon Atletizm Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attığı belirtildi.

Oğuz'un, 3 adım atlama branşında 13.60'lık derecesiyle Türkiye Şampiyonu olduğu, 60 Metre Engelli branşında ise 8.49'luk derecesiyle de Türkiye ikinci olarak kürsüde yer aldığı kaydedildi.

Doğuşcan Kısaç'ın ise Yüksek Atlama branşında Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandığı aktarılan açıklamada,"U16 Salon Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda sporcularımızın başarılarıyla gurur duyuyor, Emir Ali Cengiz Oğuz ve Doğuşcan Kısaç'ın başarılarında emeği geçen antrenörlerine teşekkür ederiz. Sporcularımızın başarılarının devamını dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Edirneli sporcular atletizmde Türkiye dereceleri elde etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement