Donk'tan Fedakârlık - Son Dakika
Spor

Donk'tan Fedakârlık

Donk\'tan Fedakârlık

Cim-Bom’da, Martin Linnes’ten sonra Ryan Donk da şampiyonluk için büyük bir fedakârlığa imza atıyor.

06.05.2018 02:36

Cim-Bom'da, Martin Linnes'ten sonra Ryan Donk da şampiyonluk için büyük bir fedakarlığa imza atıyor. Beşiktaş derbisinde sakatlanan Hollandalı futbolcunun tam olarak iyileşmemesine karşın bugün Akhisar deplasmanında takımı yalnız bırakmak istemediğini bildirdi.
Teknik Direktör Fatih Terim'in son haftaların en başarılı isimlerinden biri olan Donk'u 11'de sahaya süreceği öğrenildi. Terim'in cezalı olan Belhanda'nın yokluğunda ise Feghouli'yi forvet arkasına çekip, Sinan Gümüş'e sağ kanatta şans vermesi bekleniyor.
Galatasaray dün basına kapalı yaptığı taktik çalışmasıyla Akhisar maçının hazırlıklarını tamamladı. Sarı-kırmızılı takım akşam saatlerinde İzmir'e uçarken daha sonra kara yoluyla Manisa'ya geçerek kampa girdi.
Seleznyov'a özel önlem
Galatasaray teknik heyetinin bugünkü zorlu randevuda Akhisar'ın golcü oyuncusu Yevhen Seleznyov'a özel önlem alacağı belirlendi. Ziraat Türkiye Kupası yarı final eşleşmesinde sarı-kırmızılı fileleri 3 kez havalandıran Ukraynalı forvet, Karabükspor'da forma giyerken de Galatasaray'a gol atmayı başarmıştı.
Fatih Terim'in, 1.88'lik forvete karşı savunma oyuncularını özel olarak uyardığı ve Seleznyov'un kesinlikle yakın markaj altında tutulmasını istediği aktarıldı.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Donk'tan Fedakârlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement