Domagoj Vida Transferi Devre Arasına Kaldı - Son Dakika
Spor

Domagoj Vida Transferi Devre Arasına Kaldı

Domagoj Vida Transferi Devre Arasına Kaldı

Dinamo Kiev ile bonservis bedeli konusunda anlaşamayan Beşiktaş, Hırvat stoperi ocak ayında bedelsiz şekilde kadroya katmayı planlıyor.

07.09.2017 15:17

Domagoj Vida transferi devre arasına kaldıDomagoj Vida transferi devre arasına kaldı Dinamo Kiev ile bonservis bedeli konusunda anlaşamayan Beşiktaş, Hırvat stoperi ocak ayında bedelsiz şekilde kadroya katmayı planlıyor.

Beşiktaş uzun süredir gündeminde olan Domagoj Vida'nın transferini devre arasına tamamlayacak. Yaklaşık 1 aydır Hırvat oyuncu için Dinamo Kiev ile bonservis görüşmelerini sürdüren siyah-beyazlı yönetim, Ukrayna ekibiyle anlaşma sağlayamadı.

Beşiktaş'ın son yaptığı Denys Boyko + 1 milyon euroluk teklifini geri çeviren Dinamo Kiev'in, ocak ayında sözleşmesi sona erecek Vida için talebini 2.5 milyon eurodan 4 milyon euroya çıkarması üzerine kulüpler arasındaki görüşmeler sonlandırıldı. Siyah-beyazlılar, ön protokol imzaladığı Hırvat stoper için bekleme kararı aldı.

Yaklaşık dört ay sonra Dinamo Kiev ile sözleşmesini dolduracak 28 yaşındaki futbolcu, bonservis bedeli ödenmeden siyah-beyazlıların kadrosuna katılacak.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkması ve devra arasından sonra da bu kulvarda mücadeleye devam etmesi halinde Vida'yı Avrupa kadrosuna ekleyebilecek. Ancak siyah-beyazlıların devre arasından itibaren yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmesi durumunda, Hırvat futbolcu ocak ayına kadar Dinamo Kiev formasıyla bu turnuvada mücadele edeceği için listeye dahil edilemeyecek.

Aynı başlıkta

Süper Lig

Sonuçlar

Puan durumu

BeşiktaşEkipDinamo KievEkipDomagoj VidaSporcu
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Domagoj Vida Transferi Devre Arasına Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement