Diyarbakırspor'da Kritik Gün - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor'da Kritik Gün

Diyarbakırspor\'da Kritik Gün

Bank Asya 1'inci Lig'de Mücadele Eden Diyarbakırspor'da Bugün Dananın Kuyruğu Kopuyor.

27.12.2010 13:41  Güncelleme: 13:44

Bugün saat 17.00'a kadar futbolcu alacakları ödenmezse teknik direktör Engin Korukır istifa edecek, futbolcular da kampa katılmayacak. Kulüp Başkanı Çetin Sümer, saat 16.00'a kadar futbolcularının alacaklarını kısmen ödemeye çalışacağını söyledi.

Bank Asya 1'inci Lig'de mali çıkmaza giren Diyarbakırspor'da kritik saatler başladı. Bugün saat 17.00'a kadar futbolcuların alacakları ödenmezse Diyarbakırspor büyük bir kaosun içine girecek.

Teknik Direktör Engin Korukır, alacakların ödenmemesi durumunda istifa edeceği konusundaki kararını net bir şekilde verdiğini belirterek, "Dilerim bugün saat 17.00'ye kadar alacaklar ödenir. Aksi halde koskoca Diyarbakırspor sonu belli olmayan bir uçuruma doğru sürüklenecek" dedi.

Kulüp Başkanı Çetin Sümer, para bulmak için Cuma gününden beri yoğun bir çaba içerisinde olduğunu kaydederken, "Saat 16.00'a kadar futbolcularımızın alacaklarını kısmen de olsa ödemek için çaba sarf ediyoruz. Alacaklar ödendikten sonra takımı hemen kampa alacağız" diye konuştu. Alacakları için TFF'ye başvuran futbolcular ise Teknik Direktör Engin Korukır ile saat 17.00'ye kadar bekledikten sonra nihai kararlarını açıklayacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Diyarbakırspor'da Kritik Gün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement