Deportivo'nun 40 Bin Euroluk Teklifi Riera'ya Az Geldi - Son Dakika
Spor

Deportivo'nun 40 Bin Euroluk Teklifi Riera'ya Az Geldi

Deportivo\'nun 40 Bin Euroluk Teklifi Riera\'ya Az Geldi

İspanyollar, Deportivo'nun Riera'yı transfer etmek istediğini, Riera'nın ise 40 bin euroluk teklifi kabul etmediğini yazdı.

11.03.2014 10:35  Güncelleme: 11:15

İspanya 2. liginde mücadele eden Deportivo'nun, La Liga'ya çıkma mücadelesinde Albert Riera'yı kadrosuna katmak istediği, Riera'nın ise önerilen 40 bin avroluk teklifi reddedildiği iddia edildi.

40 BİN AVRO'YU KABUL ETMEDİ

İspanyol spor gazetesi Marca, Deportivo'nun sakatlanan Portekizli futbolcusu Salomao'nun yerine, Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra kulüpsüz kalan Riera'yı almak istediğini, ancak sezon sonuna kadar yaptığı 40 bin avroluk teklifi, İspanyol futbolcunun reddettiğini öne sürdü.

İKİNCİ TEKLİF

Haberde, sadece İspanya'da oynayan veya boşta bir futbolcuyu transfer etme hakkı bulunan Deportivo'nun, 31 yaşındaki Riera'ya ikinci bir teklif götürdüğü ve futbolcunun cevabını beklediği de ifade edildi.

"TÜRKLER" TAKIMI DEPORTİVO

Deportivo Teknik Direktörü Fernando Vazquez'i, 2000-2003 yıllarında formasını giydiği Mallorca'dan tanıyan Riera'nın, sezon sonuna kadar 2. ligde oynama ihtimali yüksek gösteriliyor. En büyük rakibi Celta Vigo ile rekabetinden ötürü taraftarın "Türkler" lakabını taktığı Deportivo, 2. ligde 2. sırada bulunuyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Deportivo'nun 40 Bin Euroluk Teklifi Riera'ya Az Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • SİNAN MERMİOĞLU: ''Para dağıtıyoruz diyen ve her gün kendileri gibi ölümlü beşerlere,maddiyata ve paralara gebe ve köle kalarak ve takım elbise ve boyunlarında kıravat( yeşil sahalarda paralarla satın alınıp beygirler gibi koşturulan ineklere,beygirlere,eşeklere,develere,atlara,zebralara,kızılderili hindilere ve hindi averelere yılar ve urgan takarak çalışmayı ve beygirler gibi kendileri gibi ölümlü beşerlere,paralara,maaşlara gebe ve köle ve amele ve hizmetçi olmayı ve sırıtmayı ve soytarılığı ve ineklerin(Mölerin) sevdiği renk yeşillerdir!.'' 0 4 Yanıtla

Advertisement