Cüneyt Tanman'ın Sözleri, Taraftarları ve Yönetimi Kızdırdı - Son Dakika
Spor

Cüneyt Tanman'ın Sözleri, Taraftarları ve Yönetimi Kızdırdı

Cüneyt Tanman\'ın Sözleri, Taraftarları ve Yönetimi Kızdırdı

Galatasaray'da futbol şubesinden istifa ettikten sonra köşe yazılarında takımı eleştiren Cüneyt Tanman, camianın tepkisini çekti. Yönetim ve taraftarlar, istifa bekliyor.

12.08.2015 09:58  Güncelleme: 10:01

Cüneyt Tanman'ın futbolun başına geçmesi herkesin yüzünü güldürürken bahar havası çabuk bitti. Önce futbol şubesinden istifa eden ve gazeteden herkese haber veren Tanman şimdi de köşe yazarlığına başlarken takımı eleştirmesi yönetici arkadaşlarını da kızdırdı.

ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

7 Temmuz'da Sabri'nin takımda kalması ile ilgili "Pereira Sabri'den iyi oyuncu değil" yanıtını veren Tanman ardından dün yayımlanan yazısında ise "Sabri ideal sağ bek değil" sözleri ile herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Tanman'ın futbol şubesindeki görevinden ayrılmasını yönetim kurulu üyeleri gazetelerden öğrenirken, bu kez Tanman'ın yazarlığı da herkesten habersiz bir sabah yöneticilerin karşısındaydı.

KARARINI VERECEK

İşte bu ortamda dün G. Saray yönetimi toplandı. Tanman'ın bu davranışları yönetim kurulunun tamamı tarafından hoş karşılanmazken dün yapılan toplantıda tüm üyeler Tanman'ın istifa etmesi gerektiği konusunda birlik oldu ve bu Tanman'a da iletildi. Bu istek sonrasında Cüneyt Tanman'ın süre istediği ve bir gün içinde kararını vereceğini iletti.

Son Dakika Spor Cüneyt Tanman'ın Sözleri, Taraftarları ve Yönetimi Kızdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • DURSUN DURMASIN: Dursun durmasın 16 0 Yanıtla
  • MEHMET: Defol git aciz Galatasarayda vizyonsuzların işi yok sıra köylü başkanda 9 2 Yanıtla
  • ALİ: DEFOL GİT FUTBOL YOKSUNU ADAM İBRAHİMOVİÇTEN DAHA İYİ DÜNYADA FUTBOLCUMU VAR DENGE BOZACAKMIŞ BIRAK KARDEŞ BOZMAZ SEYİRCİ 1 MİLYON FORMA SÖZÜ VERİYOR VEDE İBOYU İZLEMEK İSTİYOR SENİN FUTBOL ANLAYIŞIN BU İSE DEFOL GİT BİZ İSTİYORUZ FORMALARIDA 7 SÜLALEMİZE ALIP GİYDİRECEĞİZ GS YIDA ZENGİN EDECEĞİZ SEN NE ANLARSIN FUTBOLDAN 6 3 Yanıtla
  • Istemiyoruz: Hepsi gitsin. 7 1 Yanıtla
  • ALİ: Futbol yoksunu hadi git bak işine iboyu istemeyeni bizde istemeyiz 4 3 Yanıtla
  • Zaza23: Sabri gibi adam yıllardır Galatasaray da too oynuyorsa ne denebilir ki. 5 2 Yanıtla
  • ...: tipik döneklik.varken iyi yokken kötü oldular hee 3 1 Yanıtla
  • 44alperen: Arada avantasini vermemistr sabri reis tabi :)) simdi sallio arkasından 4 0 Yanıtla
  • Hasan: Cuneyt tanman gercekten cok iyi futbolcu ve beyefendi bir kisi olabilir ama gercekten futbol subesi icin hic ideal bir yonetici olamaz.Bu ikinci denemesi de basarisizlikla neticelendi. 0 0 Yanıtla

Advertisement