
Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun oğlu Cristiano Ronaldo Junior, babasının izinden gitmeye devam ediyor.
Portekiz U16 Milli Takımı, Antalya'da düzenlenen hazırlık turnuvasının ikinci maçında Galler U16 takımını 3-0 mağlup etti.
Küçük Ronaldo, kariyerinde bir ilke Türkiye'de imza attı. Portekiz'e galibiyeti getiren golleri, 42. dakikada Cristiano Ronaldo Junior, ile 65 ve 90+1'de Rafael Cabral kaydetti. Portekiz U16 takımın kaptanı olarak Galler'e karşı sahaya çıkan genç Türkiye'deki hazırlık kampının ikinci maçında ilk golünü atmayı başardı.
Son Dakika › Spor › Cristiano Ronaldo'nun oğlu Junior, kariyerinde bir ilki Türkiye'de başardı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.