Chedjou İyi Ki Gitmemiş" - Son Dakika
Spor

Chedjou İyi Ki Gitmemiş"

Chedjou İyi Ki Gitmemiş"

Galatasaray'daki ilk günlerinde beklenileni veremeyen ancak daha sonra kadronun önemli bir ismi haline gelen Chedjou, sarı kırmızılı büyük bir maddi zarardan kurtardı.

12.11.2014 09:46

Kamerunlu stoper bir dönem Galatasaray'da istenmeyen adam ilan edilmişti. Hatta transfer döneminde topun ağzındaki isimler arasında gösteriliyordu. Ancak Aurelien Chedjou, etkili bir gelişim göstererek takımın en önemli adamlarından biri oldu.

Hürriyet'te yer alan habere göre; geçen yıl 6.3 milyon euroya transfer edilen Chedjou'ya sezon başında İngiliz takımları Sunderland ve West Ham'ın resmi teklifte bulunduğu öğrenildi.

İki kulüp de Kamerunluya 5 milyon euroluk teklifte bulunurken Sunderland'ın Chedjou için üç gün İstanbul'da kaldığı belirtildi.

Bu sırada menajeriyle görüşen Chedjou'nun, "Galatasaray'dan aldığım paranın hakkını veremedim. Kalmalıyım ve takıma olan bu borcumu ödemeliyim" diyerek teklifi reddettiği öğrenildi.

Başarılı stoperin menajeri Ceylan Çalışkan "Yönetim Chedjou'yu satmak istediğini söyledi. Sunderland ve West Ham teklif yaptı. Chedjou ile konuştuk ve henüz kendini gösteremediği için kalması kararını verdik. Galatasaray Chedjou'yu gönderip 7-8 milyon euroluk bir oyuncu alacaktı. İşin özeti Chedjou kulübü zarardan kurtardı" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Chedjou İyi Ki Gitmemiş' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement