Ceylan: "Antalyaspor'un Derdi Kümede Kalmak Değildir" - Son Dakika
Spor

Ceylan: "Antalyaspor'un Derdi Kümede Kalmak Değildir"

Ceylan: "Antalyaspor\'un Derdi Kümede Kalmak Değildir"

Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, Eskişehirspor maçını kaybetmelerinden dolayı üzüntülü olduklarını belirterek, "Antalyaspor’un derdi ligde kalmak değil, hedefimiz ligi ilk 10 içinde bitirmektir" dedi.

15.02.2016 15:39

Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, Eskişehirspor maçını kaybetmelerinden dolayı üzüntülü olduklarını belirterek, "Antalyaspor'un derdi ligde kalmak değil, hedefimiz ligi ilk 10 içinde bitirmektir" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de 24 puan ve averajla 14. sırada bulunan Akdeniz ekibi Antalyaspor'da, Eskişehirspor deplasmanında öne geçmelerine rağmen 20 dakikada yenilen 3 golün ve ardından gelen mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Açıklamalarda bulunan Asbaşkan Hasan Ali Ceylan, Fenerbahçe maçındaki iyi oyun ve alınan 3 puanın ardından Eskşehirspor deplasmanına galibiyet hedefiyle çıktıklarını kaydetti.

Zorlu mücadelede ilk golü bulduklarını, ikinci yarıda kötü bir oyun ortaya koyduklarını aktaran Ceylan, "Fenerbahçe maçındaki mücadeleyi ve takım oyununu sahaya yansıtamadık. Bireysel hatalar da ortaya çıkınca 20 dakikada 3 gol yedik. Son dakikalarda yüklensek de oyunumuz skoru değiştirmeye yetmedi. İyi oynadığımızı ve mücadele ettiğimizi söyleyemeyiz. Acilen galibiyet serilerine ihtiyacımız var. Futbolcularımızın bu bilinçle ve sorumlulukla Fenerbahçe maçında gösterdiği performansı sahaya yansıtacaklarına inanıyorum" dedi.

"ÇAYKUR RİZESPOR MAÇINI KAZANACAĞIZ"

Ligin dibindeki takımların kazanmalarını da değerlendiren Ceylan, "Alttaki son 3 takım da kazandı. Biz kaybettik. Önemli olan Antalyaspor'un kazanmasıdır. Biz kazandıktan sonra diğer takımların aldığı sonuçlar önemli değil. Hala aramızda puan farkı var ama bizim seri galibiyet almamız gerekiyor. Antalyaspor'un derdi kümede kalmak değildir. Bizim hedefimiz ligi ilk 10 içinde bitirmektir. O nedenle önümüzdeki Çaykur Rizespor maçından itibaren kazanmaya başlayacağız" diye konuştu.

"ETO'O OYNAYAMAYACAK"

Eto'o'nun cezalı olması nedeniyle Çaykur Rizespor karşılaşmasında formasından uzak kalacağını kaydeden Ceylan, "Eto'o takımımız için çok önemli bir futbolcu. Ama onun yerine oynayacak olan futbolcularımız da elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Kanat ve defans oyuncularımız da gol attı. Antalyaspor takım olma yolunda ilerliyor. İyi mücadele edip, önümüzdeki ilk maçtan galibiyetle ayrılmak ilk hedefimiz olacak" şeklinde konuştu.

"MORAİS KISA SÜRE İÇİNDE TAKIMIN BAŞINDA OLACAK"

Taburcu olan Morais'in durumunu da değerlendiren Ceylan, "Teknik direktörümüz taburcu oldu. Kısa süre içinde görevinin başında olacak. İnşallah bir daha böyle üzücü bir olay yaşamayız. Hocamızın yeniden aramıza katılmasıyla birlikte arzuladığımız hedeflere ilerleyeceğiz" dedi.

Ceylan, desteklerinden dolayı taraftarlara teşekkür ederek, Çaykur Rizespor karşılaşmasında da tribünleri doldurmalarını istedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ceylan: 'Antalyaspor'un Derdi Kümede Kalmak Değildir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement