Ceyhan'da Basketbol Heycanı - Son Dakika
Spor

Ceyhan'da Basketbol Heycanı

Ceyhan\'da Basketbol Heycanı

Ceyhan'da gözler, Perşembe günü Kayseri Kaski ile oynanacak olan Spor Toto Türkiye Kupası'na çevrildi.

02.01.2013 16:31  Güncelleme: 10:43

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Ceyhan Belediye'de gözler, Perşembe günü Kayseri Kaski ile oynanacak olan Spor Toto Türkiye Kupası'na çevrildi.

Ceyhan Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Sedat Sözlü, ligde 15 sayı ile Kayseri Kaski'ye mağlup olduklarını hatırlatarak, "Kayseri'de oynanan lig maçında rakibimize mağlup olduk. Ligin telafisi var ama kupanın yok. Kupa heyecanı başka oluyor. Her iki taraf için de zor bir müsabaka olacak. Ligde mağlup olduğumuz rakibimizi kupada yenmek istiyoruz" dedi.

Rakiplerinin gücünü bildiklerini kaydeden Sözlü, "Antalya'da hedefimiz final oynamak ama bunun için sahada kendi oyunumuzu oynamamız ve rakibimizi yenmemiz gerekiyor. Sporcularımız oyuna konsantre oldukları zaman yenemeyeceğimiz takım yok. Ligde her takım birbirini yenebilecek güçte. O gün iyi oynayan, az hata yapan maçı kazanacak. Biz de kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak Kayseri Kaski maçını kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Ceyhan Belediye kupadaki ilk maçını Kayseri Kaski ile 3 Ocak Perşembe günü saat 17.15'de Kepez Spor Salonu'nda oynayacak. Bu maç için hava yoluyla Antalya'ya hareket eden yeşil-beyazlı ekipte cezalı veya sakat oyuncu bulunmuyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ceyhan'da Basketbol Heycanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement