Çete'ye Turist Vizesi - Son Dakika
Spor

Çete'ye Turist Vizesi

Çete\'ye Turist Vizesi

Beşiktaş'ın Portekizli Yıldızlarına Sporcu Vizesi Vermemişler.

04.02.2011 09:31  Güncelleme: 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın ara transferde kadrosuna kattığı üç Portekizli futbolcu Fernandez, Simao ve Almeida'ya, Türkiye'nin Lizbon Büyükelçiliği'nin turist vizesi verdiği, sporcu vizesi vermediği ortaya çıktı. Lizbon'daki Türk Büyükelçiliği'nin bu tutumu nedeniyle üç Portekizli futbolcunun Türkiye'ye girişte sıkıntı çektiği belirlendi.

Sadece turist vizesine sahip olmaları ve sporcu vizeleri bulunmaması nedeniyle harekete geçen Beşiktaş Kulüp Müdürlüğü hemen İçişleri Bakanlığı'na başvuruda bulundu ve üç futbolcusuna sporcu vizesi verilmesini istedi. Beşiktaş Kulüp Müdürlüğü'nün İçişleri Bakanlığı'na gönderdiği yazıda "Kulübümüzün çok önemli UEFA Kupası maçları var. Söz konusu üç futbolcumuz, Fernandez, Almeida ve Simao'nun sporcu vizeleri olmadığı için maçlara gidiş ve dönüşlerinde zorluk çıkabilir. Portekizli futbolcularımıza sporcu vizesinin verilmesi konusunda gereğini arz ederiz" denildi.

İçişleri Bakanlığı konunun önemi üzerine üç futbolcuya sporcu vizesini verdi. Lizbon Büyükelçiliği'nin neden böyle bir uygulama yaptığı ise anlaşılamadı. Beşiktaşlı yöneticilerin Lizbon'da yaşanan tartışma nedeniyle elçilik tarafından böyle bir uygulamaya gidildiğini söyledikleri belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Çete'ye Turist Vizesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement