Çaykur Rizesporlu Sezer Özmen, Milli Takıma Göz Kırptı - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizesporlu Sezer Özmen, Milli Takıma Göz Kırptı

Çaykur Rizesporlu Sezer Özmen, Milli Takıma Göz Kırptı

Genç futbolcu Özmen: "A Milli Takım'a seçilmenin zor olduğunun farkındayım ama bu zoru kolaya çevirip orada yer almak istiyorum" "Kendimde eksikler görüyorum.

19.01.2014 11:49

EMRAH OKTAY - Çaykur Rizespor'un genç defans oyuncusu Sezer Özmen, A Milli Takım'a seçilmenin zorluğuna değinerek, gösterdiği performansla ay-yıldızlı formayı terletmek istediğini söyledi.

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Özmen, A Milli Takım'a seçilmenin zorluğundan bahsederek, "A Milli Takım forması, her genç futbolcunun hayalidir. Ümit Milli Takım'a kadar yükseldim. Önümde bir adım kaldı. Spor Toto Süper Lig'de oynuyorum. A Milli Takım'a seçilmenin zor olduğunun farkındayım ama bu zoru kolaya çevirip orada yer almak istiyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig'deki ilk sezonunu geçirdiğini hatırlatan 21 yaşındaki futbolcu, "Süper Lig'deki ilk senemdi. Herkes bana acabalarla bakıyordu. İyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Bu performans benim için yeterli değil. Kendimde eksikler görüyorum. Sürekli kendimi geliştiriyorum. Bunları kapatıp daha iyi yerlere gelmek istiyorum" ifadesini kullandı.

"İleride Avrupa'da oynamak istiyorum"

Sezer Özmen, hayalinde Avrupa'da oynamak olduğunu dile getirerek, ayrılırken de Çaykur Rizespor'a para kazandırmak istediğini kaydetti.

Karadeniz temsilcisinin kendisini transfer ederken ödediği bedelin karşılığını vermek istediğini vurgulayan Özmen, "Rizespor beni bir bedel vererek aldı. Ben de bunun karşılığını vermek istiyorum. Öncelikle Çaykur Rizespor'da en iyi şekilde performansımı göstermek istiyorum. Tabiki ileride Avrupa'da oynamak istiyorum. Bu lafta değil. Ona göre çalışıp, ona göre yaşıyorum. Nasıl Rizespor beni bedel ödeyip aldıysa aynı şekilde Rizespor'a para kazandırarak ayrılmak istiyorum. Hakkımda hayırlısı neyse onu yaşamak isterim" şeklinde konuştu.

"Çaykur Rizespor'u hak ettiği yere taşımayı istiyoruz"

Süper Lig'in ikinci yarısı için Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesi'ndeki kampı değerlendiren Sezer, "Antrenmanlar bayağı yoğun geçti. Burada en yi şekilde çalıştık. İlk yarıda yaptığımız iyi başlangıcı yenilemek istiyoruz" dedi.

Sezer, ilk yarıda yaşadıkları şanssızlıklardan bahsederek, şöyle konuştu:

"İlk yarıya kimsenin ummadığı bir şekilde iyi başladık. Sonra hocamızın hamlelerini kısıtlayacak şekilde sakatlıklar olunca bir düşüş yaşadık. Bundan da bir türlü kurtulamadık. İkinci yarı için yeni arkadaşlar geldi. Hepsi hem kaliteli futbolcular hem de çok iyi insanlar. İlk yarıda eksik hamlelerden dolayı yapmış olduğumuz hataları ikinci yarı tekrarlamadan mücadelemizi devam ettireceğiz."

İkinci yarıda kendilerini zorlu mücadelelerin beklediğini vurgulayan Sezer Özmen, "İkinci yarı zorlu mücadelelerin olacağının bilincindeyiz. İk yarıda elimize birçok fırsat geçti ama bunları değerlendiremedik. Henüz bir şey kaybetmiş değiliz. İkinci yarıda her maçın bir final havasında geçeceğini biliyoruz. Telafisi olmayan haftalar oynayacağız. İlk yarıdaki şanssızlığımızı kırıp Çaykur Rizespor'u hak ettiği yere taşımayı istiyoruz" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Çaykur Rizesporlu Sezer Özmen, Milli Takıma Göz Kırptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement