Çaykur Rizespor, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizespor, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, ligin 28. haftasında sahasında oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda core antrenmanı ve pas çalışması yapıldı. Sakat olan Dal Varesanovic ise takımdan ayrı çalıştı.

26.02.2024 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Çaykur Rizespor, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü

RİZE - Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında sahasında oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, ligin 28. haftasında 2 Mart Cumartesi günü saat 16.00'da sahasında karşılaşacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen idman, salonda yapılan core antrenmanı ile başladı. Antrenmanın ikinci kısmında ise 5'e 2 pas çalışması yapıldı. Sonrasında taktik çalışma yapılırken, kaleciler kaleci antrenörleri eşliğinde takımdan ayrı olarak çalıştı. Samsunspor maçında sakatlanan Dal Varesanovic ise takımdan ayrı çalıştı.

Çaykur Rizespor, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement