Trafik kazası geçiren Mario Balotelli ilk kez konuştu: Modası geçmiş zannediyordum - Son Dakika
Spor

Trafik kazası geçiren Mario Balotelli ilk kez konuştu: Modası geçmiş zannediyordum

Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli, İtalya'da geçirdiği trafik kazası sonrası ilk kez konuştu. Kaza anında alkollü olmadığını belirten Balotelli, ''Böyle saçmalıklardan bahsetmenin modası geçmiş zannediyordum. Hayatta var olan onca sorundan bahsetmek yerine benim hiçbir değeri olmayan kazam ön sayfalarda yer alıyor.'' ifadelerini kullandı.

25.11.2023 07:56  Güncelleme: 08:06

Sakatlığı nedeniyle İtalya'ya ameliyat olmaya giden Süper Lig ekibi Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli, geçtiğimiz gün trafik kazası geçirmişti. Aracı hurdaya dönen yıldız futbolcu yara atlatmadan kaza ile ilgili ilk kez konuştu.

"SADECE BİR ARABAYI PARÇALADIM"

Dillingernews'te yer alan açıklamaya göre, "Sarhoş değildim. İnsanlar, sadece Arabayla geçirdiğim kazadan bahsediyor. Böyle saçmalıklardan bahsetmenin modası geçmiş zannediyordum. Başkaları karışmış olsa ya da biri yaralansa anlarım. Sadece bir arabayı parçaladım." dedi.

Trafik kazasında canını zor kurtaran Balotelli ilk kez konuştu: Modası geçmiş zannediyordum

"HİÇBİR DEĞERİ OLMAYAN KAZAM ÖN SAYFALARDA YER ALIYOR"

İtalyan yıldız ayrıca, "Hayatta var olan onca sorundan bahsetmek yerine benim hiçbir değeri olmayan kazam ön sayfalarda yer alıyor." ifadelerini kullandı.

Trafik kazası geçiren Mario Balotelli ilk kez konuştu: Modası geçmiş zannediyordum

Son Dakika Spor Trafik kazası geçiren Mario Balotelli ilk kez konuştu: Modası geçmiş zannediyordum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement