Çalımbay: "galiba İyi Adammış" - Son Dakika
Spor

Çalımbay: "galiba İyi Adammış"

Çalımbay: "galiba İyi Adammış"

Golcü arayışlarını sürdüren Çaykur Rizespor'un kadrosuna katmaya hazırlandığı Somalili golcü Liban Abdi'yi tanımadığını söyleyen teknik direktör Rıza Çalımbay taraftardan tepki gördü.

10.01.2014 12:04

Sezon başında 5 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor'da takımın başına geçen Rıza Çalımbay, kadroda büyük revizyona gitmişti. Tecrübeli hoca yönetime tam 16 transfer yaptırarak takımı yenilemişti. Bu nedenle zaman zaman taraftarları tarafından eleştirilen tecrübeli hocanın önceki akşamki açıklamaları ise şaşkınlık yarattı. Yeşil-Mavililer'in ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya kampından TRT Spor'un 'Spor Manşet' programına konuk olan Çalımbay, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yönetime, takviye istediği mevkiilerle ilgili rapor sunduğunu söyleyen Çalımbay, "Ben eksik gördüğüm yerleri söylüyorum. Transfer komitesi gereken çalışmaları yapıyor" dedi. Muhabirin gündemdeki son isim Liban Abdi'yle ilgili sorularını da yanıtlayan tecrübeli hoca, "Büyük ölçüde bitirdiğimiz bir oyuncu. Ben tanımıyorum. İyi adam olduğunu söylüyorlar. Galiba iyi adammış" ifadeleriyle taraftarları kızdırdı. Çalımbay'ın izlemeden oyuncu almasına bozulan bir kısım yeşil mavili futbolseverler, sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdi.

Serdar flörtü

Öte yandan Mutumba, Engin Baytar ve Aykut Akgün'ü resmen kadrosuna katan, Liban Abdi'yi de imza aşamasına getiren Çaykur Rizespor'da gözler şimdi de savunmaya yapılacak takviyeye çevrildi. Eskişehirspor'un tecrübeli stoperi Servet Çetin'den henüz olumlu bir yanıt alamayan Çaykur Rizesporlu idareciler, Fenerbahçe'de şans bulamayan Serdar Kesimal'i kiralamak için Sarı-Lacivertli kulübün yetkilileriyle görüşmelere başladı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Çalımbay: "galiba İyi Adammış" - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement