Büyükşehir Belediyespor, Teknik Ekiple Yolunu Ayırdı - Son Dakika
Spor

Büyükşehir Belediyespor, Teknik Ekiple Yolunu Ayırdı

Büyükşehir Belediyespor, Teknik Ekiple Yolunu Ayırdı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulübü, 2014-2015 futbol sezonu devre arasında teknik direktör Coşkun Demirbakan ve ekibiyle yollarını ayırdı.

05.01.2015 23:28

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulübü sezon başında anlaşma yaptığı Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ve yardımcıları Yaşar Akçura, Deniz Doster, Mesut Önal ve Hüseyin Kaya ile karşılıklı görüşerek anlaşmaya son verdi. Büyükşehir Belediyespor Kulübü Eşbaşkanı İhsan Avcı, Demirbakan ve ekibine bugüne kadar gösterdiği çaba ve emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan da "Sezon başında başladığım Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulübü teknik sorumluluk görevimden ayrılmış bulunuyorum" dedi. Demirbakan, "Yönetim, taraftar, basın, futbolcular ve çalışanlar olmak üzere tüm camiaya geçen süreçte şahsıma olan güven ve ilgilerinden dolayı teşekkürü borç bilirim. Ve bundan sonraki süreçte tüm camiaya başarılar dilerim" dedi.

Eşbaşkan İhsan Avcı, Büyükşehir Belediyespor Kulübü ikinci devreye yeni teknik bir ekiple yola devam edeceklerini açıkladı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Büyükşehir Belediyespor, Teknik Ekiple Yolunu Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement