Bursaspor'un Kaptanı Ömer Erdoğan: Mutlak Galibiyet İçin Sahaya Çıkacağız - Son Dakika
Spor

Bursaspor'un Kaptanı Ömer Erdoğan: Mutlak Galibiyet İçin Sahaya Çıkacağız

Bursaspor\'un Kaptanı Ömer Erdoğan: Mutlak Galibiyet İçin Sahaya Çıkacağız

Bursaspor'un kaptanı Ömer Erdoğan, "Kayserispor gibi güçlü bir takımı 3-0'lık net skorla yenerek bu sezon da zirve için iddialı olduğumuzu gösterdik." dedi.

14.09.2011 19:10

Bursaspor'un kaptanı Ömer Erdoğan, "Kayserispor gibi güçlü bir takımı 3-0'lık net skorla yenerek bu sezon da zirve için iddialı olduğumuzu gösterdik" dedi.

Ömer Erdoğan, antrenman öncesi saha kenarında gazetecilere yaptığı açıklamada, Kayserispor karşısında 90 dakika üstün bir oyun sergilediklerini ve maç bitimi sahadan haklı bir galibiyetle ayrıldıkalrını söyledi. Kayserispor galibiyetine sevindiklerini ancak bu sevinci kısa tutup Mersin İdman Yurdu maçını düşünmeye başladıklarını belirten Ömer, "Mersin İdman Yurdu, yeni transferlerle güçlü bir kadroya sahip. Başında da Nurullah Sağlam gibi çok iyi bir teknik adam var. Deplasmanda ateşli taraftar önünde işimiz zor ama sahaya mutlak galibiyet için çıkacağız" diye konuştu.

"ÖNÜMÜZDE 33 ZORLU MAÇ VAR"

Tecrübeli futbolcu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın her açıklamasında "Yeniden 2010 ruhunu yakalamak istiyoruz" dediğinin anımsatılması üzerine, şunları söyledi:

"2010 ruhunun yakalanmasıyla ilgili konuşmak için erken. 2010 yılında futbolcular, teknik heyet ve yönetim olarak camiayla, kentle çok iyi bütünleşmiştik. Başarı da yanında geldi. Önümüzde 33 zorlu maç var. Play-off'u da katarsak uzun bir süreç var önümüzde. İşimiz zor ama biz Bursaspor olarak zoru seviyoruz. Tekrar tüm Türkiye'ye ne kadar kaliteli olduğumuzu, yine zirvenin en güçlü ortaklarından biri olacağımızı göstermek istiyoruz."

"YEDEK BEKLEMEK BENİ ÇOK RAHATSIZ ETMİYOR"

Bir gazetecinin, "Kaptan olarak yedek kulübesinde beklemek seni rahatsız ediyor mu?" sorusuna Ömer, "Her futbolcu oynamak ister ama yedek beklemek beni çok rahatsız etmiyor. Nasıl ben oynarken, diğer arkadaşlarım beni bekliylorsa ben de oynamak için hocamın görev vermesini bekleyeceğim. En kısa sürede bir fırsat bulup kadrodaki yerimi almak istiyorum. Şu anda ilk 11'de oynayan futbolcu arkadaşlarım gayet iyi mücadele ediyor. Kaptan olarak onlara sonuna kadar destek vermem gerekiyor" yanıtını verdi.

"ÇABUK UYUM SAĞLADILAR"

Ömer, yeni transferleri nasıl bulduğuna ilişkin soruyu ise, "Basser zaten Fransa liginde oynamış ve kendini ispatlamış bir oyuncu. N'Diaye de güçlü yapısıyla takıma ciddi katkıları oldu. Adem Koçak takıma çok çabuk uyum sağladı. Basser ve Adem'in takıma çok çabuk uyum sağlaması, bizim ne kadar iyi bir takım olduğumuzu da gösteriyor" değerlendirmesinde bulundu.

"MUSTAFA ÇOK İYİ BİR FUTBOLCU"

"Mersin İdman Yurdu'nda Mustafa Keçeli ve İbrahim Kaş gibi eski Bursasporlu isimler var. Bu açıdan bakarsak maç sizin için nasıl geçecek?" sorusunu ise kaptan Ömer, "Mustafa çok iyi bir futbolcu ve benim çok iyi arkadaşım. Bursaspor'un elde ettiği başarılarda Mustafa'nın da rolü büyük. İbrahim ile ise kısa bir süre birlikte olma fırsatı buldum. İkisine de bundan sonraki futbol yaşantılarında başarılı olmasını diliyorum" diye cevapladı.

MERSİN İDMAN YURDU HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Bursaspor, hafta sonu deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Antrenman öncesi Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi üyesi gaziler ile Bursa'da kamp yapan Kıbrıs 2. lig takımlarından Girne Esentepe takımı tesisler gelerek Ertuğrul Sağlam ve futbolculara başarı diledi. Ertuğrul Sağlam'ın saha ortasında kısa bir toplantı yaptığı futbolcular daha sonra kondisyon çalışması yaptı. Pas pres çalışmasının ardından ise yarı sahada çift kale maç yapıldı. Sakatlığı devam eden Barış Örücü takımdan ayrı çalıştı. Bursaspor, Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor'un Kaptanı Ömer Erdoğan: Mutlak Galibiyet İçin Sahaya Çıkacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement