Bursaspor ile Akhisar Belediyespor Birbirlerine Diş Geçiremiyor - Son Dakika
Spor

Bursaspor ile Akhisar Belediyespor Birbirlerine Diş Geçiremiyor

Bursaspor ile Akhisar Belediyespor Birbirlerine Diş Geçiremiyor

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu maçında deplasmanda karşılaştığı Akhisar Belediyespor'la berabere kaldı.

19.01.2014 11:43

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu maçında deplasmanda karşılaştığı Akhisar Belediyespor'la berabere kaldı. İki takım bu zamana kadar oynadığı 4 maçta birbirlerine diş geçiremedi ve bütün müsabakalar beraberlikle tamamlandı.

Bursaspor ile Akhisar Belediyespor dün Ziraat Türkiye Kupası maçında karşı karşıya geldi. İlk maçlarını galibiyetle kapatan iki takımın mücadelesinde gol sesi çıkmadı. Rakibiyle deplasmanda berabere kalan yeşil-beyazlılar, böylelikle puanını 4'e yükseltti.

KAZIM VE FERHAT'TA BÜYÜK DÜŞÜŞ

Bursaspor'un kanatlarında forma giyen Ferhat Kiraz ile Colin Kazım son maçlardaki performanslarıyla hayal kırıklığı yaşatıyor. En son oynanan Sivasspor maçında fazla varlık gösteremeyen iki futbolcu, Akhisar Belediyespor maçında da yokları oynadı. Teknik direktör Christoph Daum, Ferhat'a 82 dakika sabrederken, Kazım'ı ise 90 dakika sahada tuttu. Ferhat'ın yerine oyuna giren Oğuzhan Aynaoğlu, ilk kez yeşil-beyazlı formayı sırtına geçirdi.

BURSASPOR İLE AKHİSAR BELEDİYESPOR BİRBİRLERİNE DİŞ GEÇİREMİYOR

Bursaspor ile Akhisar Belediyespor arasında oynanan maçlarda iki takım birbirlerine diş geçiremiyor. Daha önce iki takımın birbirlerine karşı oynadığı 3 maçta da eşitlik bozulmazken, dünkü karşılaşmada da aynı senaryo tekrarlandı. İki ekip geçen sezon ilk maçlarını oynarken, bu karşılaşmalar 2-2 ve 1-1'lik skorlarla sona erdi. Bu sezonun ilk yarısında oynanan mücadele ise 0-0 tamamlanmıştı. Bursaspor ve Akhisar Belediyespor Türkiye Kupası'nda ilk defa karşı karşıya gelirken, bu mücadele de 0-0'lık skorla sona erdi.

TİMSAH MAĞLUBİYETİ UNUTTU

Öte yandan Bursaspor, son haftalardaki yenemiyorsan yenilme felsefesini Akhisar Belediyespor karşısında da sürdürdü. En son 9 Kasım 2013'te Sivasspor deplasmanında 2-1'lik skorla mağlup ayrılan yeşil-beyazlılar, o tarihten sonra oynadığı 10 resmi maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Bursaspor, bu karşılaşmalarda 5 galibiyet, 5 beraberlik elde etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor ile Akhisar Belediyespor Birbirlerine Diş Geçiremiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement