Burhaniye Ören Plajları Olimpiyat Elemelerine Ev Sahipliği Yapacak - Son Dakika
Spor

Burhaniye Ören Plajları Olimpiyat Elemelerine Ev Sahipliği Yapacak

Burhaniye Ören Plajları Olimpiyat Elemelerine Ev Sahipliği Yapacak

Burhaniye ilçesinde bulunan Ören Plajları, çeşitli ülkelerden takımların katılacağı Olimpiyat Elemelerine ev sahipliği yapacak. Geçtiğimiz yıl düzenlenen Uluslararası Plaj Voleybolu karşılaşmalarının büyük ilgi görmesi üzerine, bu sene de farklı ülkelerden sporcuları ağırlayacak olan Burhaniye Ören Plajları, aynı zamanda Balkan Şampiyonası ve Türkiye Şampiyonasına da ev sahipliği yapacak. Balıkesir Büyükşehir Spor Şube Müdürü Uğur Baysal, olimpiyata giden yolun Burhaniye'den geçtiğini belirtti.

08.03.2024 12:05  Güncelleme: 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burhaniye ilçesinde, Ören Plajları Olimpiyat Elemelerine ev sahipliği yapacak. Elemelere çeşitli ülkelerden takımların katılacağını anlatan Balıkesir Büyükşehir Spor Şube Müdürü Uğur Baysal, olimpiyata giden yolun Burhaniye'den geçtiğini söyledi.

Geçtiğimiz yıl, Uluslararası Plaj Voleybolu karşılaşmalarını ev sahipliği yapan Burhaniye Ören Plajları, bu sene de değişik ülkelerden sporcuları ağırlayacak. Geçtiğimiz yıl düzenlenen organizasyonların büyük ilgi gördüğünü anlatan Büyükşehir Spor Şube Müdürü Uğur Baysal, " Olimpiyat elemeleri 15-19 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Gene Mayış ayı içinde Balkan Şampiyonası ve Türkiye Şampiyonası da Ören Plajlarında yapılacak. Olimpiyata giden yol Burhaniye'den geçiyor" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Burhaniye Ören Plajları Olimpiyat Elemelerine Ev Sahipliği Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement