Burak Yılmaz, Çakır'dan Özür Diledi - Son Dakika
Spor

Burak Yılmaz, Çakır'dan Özür Diledi

Burak Yılmaz, Çakır\'dan Özür Diledi

Galatasaray'ın Eskişehirspor'u 2-0 yendiği maçta ceza sahası içinde yaşanan bir pozisyonda yerde kalan ve penaltı bekleyen Burak Yılmaz, karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır'dan bu pozisyon için özür diledi.

11.02.2014 16:42

Haftanın tartışmasız anti-kahramanları hakemler... Hepsi o kadar büyük hatalar yaptı ki, konuşulmamaları imkansız. Yunus Yıldırım'dan Cüneyt Çakır'a dek neredeyse tüm maçlardaki hakemler, verdikleri veya vermedikleri kararlarla büyük tartışma yarattı. TT Arena'da ise Dünya Kupası semineri öncesi Cüneyt Çakır görev yaptı. Çakır, Kanarya Adaları'ndaki tarihi seminer öncesinde Galatasaray- Eskişehirspor maçında düdük çaldı.

Burak itiraz etti ancak...

Maçın başında Burak bir pozisyonda kaleci Boffin ile ikili mücadeleye girdi ve kendini yerde buldu. "Temas var mı yok mu?" tartışmaları arasında Burak penaltısının verilmediği gerekçesiyle Cüneyt Çakır'a itirazda bulundu. Maç içinde pozisyon için isyan eden Kral, devre arasında da tecrübeli hakemden penaltı pozisyonu konusunda izah aldı. Hatta bu pozisyon için F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Cüneyt Çakır'ın da kötü maç yönettiğini söylüyorlar" dedi. Ancak gerilimli gecenin sonunda bitiş düdüğü ile birlikte Çakır'a ilk giden isim Burak oldu, maç içindeki penaltı beklentisi için adeta özür dileyen Burak, "Hocam sen bizim kusurumuza bakma. Sen Dünya Kupası hakemisin, maçın içinde itirazlarımızı sıcağı sıcağına doğal karşıla" dedi.  Çakır da gülümseyerek, "Sağol Burak" yanıtı verdi. İkili dostça sahadan ayrıldı.

Yasemin Akbulut

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Burak Yılmaz, Çakır'dan Özür Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement