Bulut, Drogba İçin Devrede Mi? - Son Dakika
Spor

Bulut, Drogba İçin Devrede Mi?

Bulut, Drogba İçin Devrede Mi?

Haber-Yorum: Hilmi Sever Http://twitter.com/hilmisever Galatasaray ve Didier Drogba.

17.02.2011 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Yorum: Hilmi SEVER

http://twitter.com/hilmisever Galatasaray ve Didier Drogba. Son yıllarda futbol ekonomimizde artan paraları düşününce açıkçası bu birliktelik hayal gibi durmuyor. Tabii Fernando Torres'in Chelsea'ye gelişi ve Drogba'nın da yaşını gözönüne alırsak böyle bir transferin gerçekleşme ihtimali de artıyor. İlk olarak İngiliz medyasında çıkan bu haberler adeta bir çığ gibi hızla büyüdü ve tüm Avrupa'nın hatta dünyanın bir çok ülkesinde konuşulan bir konu haline geldi. İngiltere, İspanya, İtalya ve Brezilya medyasında Galatasaray Drogba'nın peşinde başlıkları atılıyor. Galatasaray'dan da bu konuda bir yalanlama gelmemesi, yıldız golcüyle ilgilendikleri ihtimalini arttırıyor. AHMET BULUT DEVREDE Mİ?

Yalnız ulusal gazetelerimiz bazen bu haberlerin inandırıcılığını arttırmak için işi biraz abartıyor. Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın, Ahmet Bulut aracılığıyla, ünlü menajer Jorge Mendes ile bağlantıya geçtiği, Drogba, Kalou ve Benayoun için girişimlere başladığı yazıldı. Bu gerçekten ciddi bir iddiaydı. Bulut'un, Simao, Guti, Quaresma ve Almeida transferlerini gerçekleştirmesi, 'bir başka yıldızı da Galatasaray'a getirebilir mi?' sorusunu akıllara getiriyordu. Bu haber üzerine menajer Ahmet Bulut ile görüştüm. Bulut, Adnan Polat'ın kesinlikle kendisinden böyle bir talebi olmadığını söyledi. Bu haberi de ilk kez duyduğunu belirten deneyimli menajer, Drogba ile ilgili hiç bir çalışması olmadığını kesin bir dille ifade etti. Ahmet Bulut, yakın arkadaşı Jorge Mendes'in Drogba, Kalou ya da Benayoun'un menajeri olmadığını ve bu oyuncularla da ilgilenmediğini söyledi. Bu cümle de aslında bir çok şeyi açıklıyordu. PEKİ DROGBA G.SARAY'A GELİR Mİ?

Ahmet Bulut ile bu konuyu konuştum, ona göre de Türkiye'ye çok önemli yıldızlar geldi ve bundan sonra da gelecektir. Drogba da eğer Galatasaray istiyorsa, sarı-kırmızılı formayı giyebilir. Tabii alacağı ücret karşılanabilirse. Sonuçta profesyonel bir yaşam ve profesyonel bir oyuncu karşımızda. Yani tek şart para. Bu görüşe katılmamak mümkün değil. 33 yaşına gelse de Drogba gibi müthiş bir futbolcuyu Türkiye'de izlemek büyük bir keyif olur. 31 yaşında gelen Hagi ve 35 yaşındaki Guti'nin yaptıklarını görünce, Drogba'nın da Galatasaray'a büyük katkısı olacağını söyleyebiliriz. Tabii Marsilya'nın da eski yıldızını kadrosuna katmak için girişimleri olduğunu unutmamak lazım. Bakalım Drogba'da mutlu sona kim ulaşacak. Transfer uzun ve meşakkatli bir süreç, bekleyip görmek lazım.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bulut, Drogba İçin Devrede Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement