Bucaspor Kendi Evinde Mağlup Oldu - Son Dakika
Spor

Bucaspor Kendi Evinde Mağlup Oldu

Bucaspor Kendi Evinde Mağlup Oldu

Bank Asya 1.Lig'in 28.haftasında sahasında Boluspor'u ağırlayan Bucaspor sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

01.04.2012 22:52

Bank Asya 1. Lig'in 28. haftasında sahasında Boluspor'u ağırlayan Bucaspor sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Maçın ardından açıklamalar yapan Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınlar hedeflerinin bitmediğini ama azaldığını söyledi. Karafırtınalar yaptığı açıklamada, "Bolusporu tebrik ediyorum. Bunda erken yediğimizin gol önemli payı vardı. Genç ve deneyimsiz takımız. Boluspor böyle maçları daha akıllı oynayan takım. Takim hedeflerinin bittiği yerde yani bitmedi ama azaldı bu saatten sonra bireysel gelişime önem vereceğiz" diye konuştu.

Bucasporlu futbolcu Mehmet İncebacak ise zor bir maç oynadıklarını belirtirken, "Oyunun genelinde oyuna hakim olan bizdik ama erken gol motivasyonu bozdu. Hocamızda uyarmıştı kanat oyuncularını. Kanattan gelen pozisyonlarla 2 gol yedik. Erken gol yedik. Pozisyon üretemedik ve mağlup olduk" şeklinde konuştu.

Bucasporlu bir diğer futbolcu Zekeriya Kaçaroğlu da erken gelen golün oyun planlarını bozduğunu belirtirken, "Maça iyi başladık ama golü erken yedik. Oyun kontrolü bizdeydi ama Boluspor girdiği pozisyonları değerlendirdi. Böyle bir neticeyle ikinci yarı kendi sahasına bakarak oyunu lehimize çevirdi. Ama pozisyonları değerlendiremedik. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" ifadelerini kullandı.

BOLUSPOR CEPHESİ

Boluspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, maçın ardından yaptığı açıklamada, Bucaspor gibi güçlü bir rakip önünde kazandıkları için son derece mutlu olduklarını belirtti. Kaya, "Zor maçtı. Buca önemli rakibimizdi. 10 sıradaki takımlardan kazanan 2 takımdan biri olduk. Enerjik bir takımla oynayacağımızı biliyorduk. Ama aklımızla oynadık. Çok koşmadık ama kontrollü oynadık. 34 - 35 yaşındaki Veysel bile 90 dakika koştu. Ek sıkıntı hücumda çok top kaybediyoruz ve bu bize dönüp tehlike oluşturuyor. Ligin en az

gol yiyen takımı olmak istiyoruz. Erciyes galibiyeti adana beraberliği bize son maça kadar heyecan vereceğinin işareti. Takımdaki herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bolusporlu futbolcu Kenan Özer, üst sıralara tırmanmaya çalıştıklarını ve tüm maçlara final gözüyle baktıklarını söylerken, Burak Öğür ise kazandıkları için mutlu olduklarını, takım olarak iyi bir dönemde olduklarını ve Play-off için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bucaspor Kendi Evinde Mağlup Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement