Bozüyükspor Transfer Sezonunu Açtı - Son Dakika
Spor

Bozüyükspor Transfer Sezonunu Açtı

Bozüyükspor Transfer Sezonunu Açtı

Bozüyükspor, geçen sezon BAL'da mücadele eden Iğdır Üniversitespor'dan 19 yaşındaki Ayberk Kutlu Tuncer ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

17.07.2013 16:11  Güncelleme: 16:15

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor, geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Iğdır Üniversitespor'dan 19 yaşındaki Ayberk Kutlu Tuncer ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde önemli açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, futbolcu ve teknik direktör konusunda çalışmaların devam ettiğini önümüzdeki günlerde yaşanacak önemli gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacağını söyledi. Cengiz Özkan Ayberk'in transferi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ayberk ile geçen sezon Antalya kampı devre arasında görüştük. 10 gün takımla birlikte antrenmanlara çıktı. Bize faydalı olabileceğine inandık. Bir yıl BAL Liginde maç tecrübesi kazandı ve bugün de hayırlısı ile imzaları atıyoruz. İnşallah, Bozüyükspor'a ve Türk futboluna ahlaklı bir futbolcu kardeşimizi kazandırmış oluyoruz. Ayberk kardeşimiz, Bozüyükspor'a faydalı olacaktır. Futbolcu transferi konusunda daha önceden belirlediğimiz bazı isimler var ve bu isimleri yakında kamuoyuna açıklayacağız. Futbol anlayışı ve ahlakı bize uyan futbolcu kardeşlerimizle Bozüyükspor çok daha iyi yerlerde yer alacaktır" Dedi.

Bozüyükspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Ayberk Kutlu Tuncer ise, transferinin iki taraf için de hayırlı olması temennisinde bulundu. Tuncer, "Futbola Iğdır Gençlikspor'da başladım ve sırasıyla Iğdırspor ve Iğdır Üniversitespor'da oynadım. Bundan sonra futbol hayatıma, Bozüyükspor'da devam edeceğim. İnşallah buradan daha iyi yerlere gider, milli takıma kadar yükselirim" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bozüyükspor Transfer Sezonunu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement