Bolu'da düzenlenen 100. Yıl Rallisi heyecanı - Son Dakika
Spor

Bolu'da düzenlenen 100. Yıl Rallisi heyecanı

Bolu\'da düzenlenen 100. Yıl Rallisi heyecanı

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 100. Yıl Rallisi, Bolu'da gerçekleştirildi. 63 araç ve 126 pilotun katıldığı yarışta, pilotlar zorlu parkurda mücadele etti. Seyirciler de heyecanı ilgiyle takip etti.

28.10.2023 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BOLU'da Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen 100. Yıl Rallisi'nde pilotlar dağlık bölgedeki zorlu arazide yarıştılar. Bolu dağlarındaki zorlu yarışı seyircilerde ilgiyle izledi.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 4. yarışı olan "100. Yıl Rallisi" Bolu'da start aldı. 63 araç ve 126 pilotun katıldığı yarışların ilk etabı Demirciler köyünden başladı. Start noktasından çıkış yapan araçlar Bolu dağlarındaki zorlu parkuru geçebilmek için yarıştı. İlk gün 5 etabın geçileceği yarışları ralli tutkunları da seyirci alanlarından izledi. Araçların tozu dumana kattığı anları vatandaşlar ilgiyle izledi. Pilotlar yarışın yarın koşulacak ikinci bölümünde 4 etap koşulacak. Pilotlar iki gün sürecek yarışlarda toplam uzunluğu 294,63 kilometre olan 9 etabı geçecekler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bolu'da düzenlenen 100. Yıl Rallisi heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement