Boca'da Yaprak Dökümü - Son Dakika
Spor

Boca'da Yaprak Dökümü

Boca\'da Yaprak Dökümü

Boca Juniors'ta gelecek sezonun planına başlanırken, takımdan gönderilmesi muhtemel isimler belli oldu.

10.12.2013 11:06

Arjantin'de ligin son haftasına girilirken şampiyonluk şansını kaybeden Boca Juniors'ta yeni sezon için hazırlıklara hemen başlandı. Teknik Direktör Carlos Bianchi ve kulüp başkanı Daniel Angelici takımda kalacak ve gidecek isimleri belirlemek için bir araya gelirken, yeni sezonun transferlerini de masaya yatırdı. Ukrayna'nın Metalist takımı tarafından yakın takibe alınan Juan Sanchez Mino ile birlikte, Guillermo Burdisso ve Nicolas Blandi için de gelecek teklifleri değerlendirmeye karar veren ikilinin, Juan Roman Riquelme'yi de takımda tutacağı ifade edildi.

3 Ocak'ta yeni sezon için hazırlıklara başlanacağı açıklanırken, Bianchi yaptığı açıklamada, "elimde iyi bir kadro olduğunu ve herhangi bir sakatlık yaşamaz ve istikrar yakalayabilirsek şampiyonluğa oynayabileceğimizi düşünüyordum. İyi bir performans izlettiğimize inanıyorum. Şampiyonluğa ulaşamadığımız için üzgünüm ancak gelecek için umutluyum. Boca taraftarlarına yeni sezonda iyi bir takım izleteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

Bianchi ayrıca Riquelme'nin takımın önemli bir parçası ve kulübün sembol isimlerinden biri olduğunu söylerken, tecrübeli yıldızın sezon açılışına kadar iyileşmesini ve iyi bir hazırlık dönem geçirmesini umduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Boca'da Yaprak Dökümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement