Bitexen Antalyaspor, Galatasaray maçı hazırlıklarına devam ediyor - Son Dakika
Spor

Bitexen Antalyaspor, Galatasaray maçı hazırlıklarına devam ediyor

Bitexen Antalyaspor, Galatasaray maçı hazırlıklarına devam ediyor

Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetimindeki idmanda taktik çalışan kırmızı-beyazlılar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in ziyaretini de gerçekleştirdi. Başkan Böcek, teknik direktör ve futbolculara başarılar diledi. Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ise Böcek'e hediye olarak Ayos Antalya Spor Kulübü forması ve basketbol topu verdi. Galatasaray maçının hazırlıkları yarın da devam edecek.

22.02.2024 22:02  Güncelleme: 22:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında 26 Şubat Pazartesi günü Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Kırmızı-beyazlılar, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetimindeki idmanda taktik çalıştı.

Öte yandan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, kırmızı-beyazlı takımı ziyaret etti.

Bitexen Antalyaspor'un antrenmanını da bir süre takip eden başkan Böcek, teknik direktör Yalçın ve futbolculara Galatasaray karşılaşmasında başarı diledi.

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, ziyaretin anısına Muhittin Böcek'e üzerinde isminin yazılı olduğu Ayos Antalya Spor Kulübü forması ve basketbol topu hediye etti.

Akdeniz ekibi, Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarını yarın sürdürecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bitexen Antalyaspor, Galatasaray maçı hazırlıklarına devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement