Bildiri Yumruğu! - Son Dakika
Spor

Bildiri Yumruğu!

Bildiri Yumruğu!

Galatasaray'ın Almanya'da altyapı faaliyetleri yürütmekle görevlendirdiği Bülent Tulun, yeniden futbol takımı ile seyahat etmesinin bedelini ağır ödedi.

19.02.2014 11:46

Bülent Tulun'a yumruk

Galatasaray'da Sportif Direktör ve Almanya sorumlusu Bülent Tulun'a Antalya'da yapılan çirkin saldırının sırrı çözüldü. Bir Galatasaray taraftarı tarafından yumruklu saldırıya uğrayan Tulun'dan 17 Ocak'ta resmi sitede yayınlanan "Galatasaraylılık bu değildir. Gerekirse ligden çekiliriz" bildirisinin hesabının sorulmaya çalışıldığı ortaya çıktı.

Antalya deplasmanına gidişte havalimanında protesto edilen Tulun'a 2-2'lik maç sonrası dönüşte ise fiziki saldırı gerçekleşti. Antalya havalimanında UltrAslan grubu Tulun'a tepki gösterirken bir kişi, uçağa giden Tulun'un üzerine yürüyüp "O bildiriyi siteye sen mi koydurdun?" diye çıkıştı. Tulun da "Benim ne ilgim var?" diyerek çok sert karşılık verdi.

Taraftara tehdit!

Galatasaraylı holigan da Tulun'u önce çekip sonra yumruk attı. Tulun da yere düştü. Araya girenler Tulun'u kaldırırken tarafları sakinleştirdi. Yeşilköy'de UltrAslan ile gerilimin artmasını istemeyen yöneticiler, polis eşliğinde uçaktan indi. Ardından Tulun başka bir kapıdan çıkartıldı. Taraftarlar takım otobüsüne yönelirken alınan emniyet tedbiri ile ikinci çirkin saldırı da böylece önlenmiş oldu.

Akhisar deplasmanında takım otobüsüne bindiği için Başkan Ünal Aysal tarafından büyük eleştiri alan ve "Orada olmamalıydı" denen Bülent Tulun'un Antalya'ya ise bizzat Ünal Aysal tarafından yollandığı ortaya çıktı. Genellikle deplasman maçlarına giden Ünal Aysal, Antalya seyahati öncesinde Almanya'da alt yapı çalışmaları da yapan Tulun'u arayıp, "Bülent ben maça gidemiyorum, sen git. Takım yalnız kalmasın" dedi. Tulun da iradesi dışında da olsa Ünal Aysal'ın talimatını yerine getirmek için maça gitti ve çirkin saldırıya maruz kaldı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Bildiri Yumruğu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement