Beykonak Enduro Yarışı Yapıldı - Son Dakika
Spor

Beykonak Enduro Yarışı Yapıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yarıştan görüntüler Yarışçıların kazaları Ödül töreni Röportajlar - Kumluca Belediyesi ve Kumluca Motosiklet Sporları Derneği tarafından düzenlenen yarışlarda, sporcuların mücadelesi ve yaşanan kazalar heyecan yaşattı Kumluca Belediyesi ve Kumluca Motosiklet Sporları Derneği tarafından düzenlenen Enduro Motor Yarışlarında yaklaşık 70 sporcu mücadele etti.

20.03.2016 20:51

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yarıştan görüntüler

Yarışçıların kazaları

Ödül töreni

Röportajlar - Kumluca Belediyesi ve Kumluca Motosiklet Sporları Derneği tarafından düzenlenen yarışlarda, sporcuların mücadelesi ve yaşanan kazalar heyecan yaşattı

Kumluca Belediyesi ve Kumluca Motosiklet Sporları Derneği tarafından düzenlenen Enduro Motor Yarışlarında yaklaşık 70 sporcu mücadele etti.

Kumluca'ya bağlı Beykonak Mahallesi Gağaz mevkinde yapılan yarış iki gün sürdü. Sporcular yarışmanın ilk gününde parkur tanıma turları yaparken, ikinci günde ise kategorilerinde dereceye girebilmek için hem rakipleriyle hem de zorlu parkurda mücadele etti.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yarışmaya Türkiye'nin değişik illerinden sporcuların katılıyor olmasından mutluluk duyduklarını, bölgede önemli bir potansiyeli bulunan motor sporlarına uluslararası nitelik kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.

Yarışma parkurunun da çok güzel olduğunu ifade eden Çetinkaya, "İlçemizde böyle bir etkinliğin yapılması için belediye olarak her türlü desteği veriyoruz. Sporculardan edindiğimiz izlenim, hem seyirciler için hem de yarışma için parkurun son derece güzel olduğu yönünde. Bundan sonraki süreçte hedefimiz parkuru dünya standartlarına getirerek bu yarışların uluslararası olarak yapılması sağlamak. İnşallah en kısa sürede bunu yaparız." diye konuştu.

Yarışma sırasında sporcular zaman zaman kaza geçirirken, kaza yapan sporculara parkur görevlileri yardım etti. Önemli bir sakatlığın yaşanmadığı yarışma sonunda kategorilerinde dereceye giren sporculara Kumluca Kaymakamı Polat Kara, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve diğer protokol üyeleri tarafından kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

Yarışlar sonunda dereceye giren sporcular ve kategorileri şöyle:

Genel klasman: Bayram Uysal

E2B: Özcan Kurt

E3B: Muhammet Ali Yüksel

E3A: İsa Yüksek

E2A: Bayram Uysal

E1A: Recep Gökhan,

E1B: Burak Akbulut,

Veteranlar: Ercan Acarbulut,

EC: İbrahim Demir

Beykonak Enduro Yarışı Yapıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beykonak Enduro Yarışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement