Beşiktaş Kiev'de - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Kiev'de

Beşiktaş Kiev\'de

Dinamo Kiev'le Rövanş Maçına Çıkacak Olan Beşiktaş Kiev'e Vardı.

23.02.2011 22:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SİYAH-BEYAZLI KAFİLEDE NİHAT VE HAKAN ARIKAN'IN YANI SIRA, KART CEZALISI QUARESMA VE STATÜ GEREĞİ KARŞILAŞMADA FORMA GİYEMEYECEK OLAN SİMAO İLE FERNANDES YER ALMADILAR

KADRO DIŞI KALMASI KONUŞULAN FERRARİ KİEV'E GETİRİLDİ

KENTTEKİ HAVANIN SOĞUK OLMASI SİYAH-BEYAZLI TAKIMI ENDİŞELENDİRDİ

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında yarın Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı ile oynayacağı karşılaşma için Kiev'e geldi.

Yaklaşık 3 saat süren bir yolculuğun ardından Kiev'e gelen kafilede 18 futbolcu yer alıyor. Sakatlıkları bulunan Nihat ve Hakan Arıkan'ın yanı sıra, kart cezalısı Quaresma ve statü gereği bu karşılaşmada forma giyemeyecek olan Simao ile Fernandes de Kiev'e getirilmedi.

Ayrıca Beşiktaş'ın son oynadığı Fenerbahçe derbisinde gördüğü kırmızı kart ile tepki toplayan ve kadro dışı kalması konuşulan Ferrari de kafilede yer aldı.

TARAFTAR HAVALİMANINDA KARŞILAMADI

Beşiktaş'a Kiev havalimanında bir karşılama töreni gerçekleşmedi. Kiev'de bulunan Siyah-beyazlı taraftarlar, oyuncularını havalimanında karşılamadılar.

Öte yandan Kiev'deki hava sıcaklığının düşük olması, Beşiktaş'ı yarınki maçta zorlayacak faktörlerden biri olarak göze çarpıyor. Sabah saatlerinde -8'lere kadar düşen hava sıcaklığı, akşam saatlerinde -20 derecelere kadar ulaşıyor.

Maçın oynanacağı Valeriy Lobanovskiy Stadı alttan ısıtmalı ve iyi bir zemine sahip olmasına rağmen, hava sıcaklığının düşük olmasının, oyuncuların özellikle adele sakatlığı yaşamalarına neden olabilir.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş Kiev'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement