Beşiktaş, Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başladı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başladı

Beşiktaş, Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başladı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme maçında Adana Demirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, antrenmanla başladı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in yönetiminde gerçekleştirilen antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Siyah-beyazlılar, yarın yapacakları antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve Adana'ya giderek kampa girecek.

25.09.2023 14:24

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme maçında Adana Demirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, Teknik Direktör Şenol Güneş'in yönetiminde gerçekleştirilen antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü Kayserispor maçında oynayan futbolcular, salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladılar. Diğer futbolcuların ısınma, pas ve 5'e 2 çalışmasıyla başladıkları idman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.

Siyah-beyazlılar, Adana Demirspor müsabakasının hazırlıklarını, yarın saat 13.00'te yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve saat 17.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Adana'ya giderek kampa girecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement