Beşiktaş: 0 - Trabzonspor: 0 - Son Dakika
Spor

Beşiktaş: 0 - Trabzonspor: 0

Beşiktaş: 0 - Trabzonspor: 0

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Trabzonspor Arasında Yapılan Maçın İlk Yarısı 0-0 Beraberlikle Tamamlandı.

06.03.2011 20:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Trabzonspor arasında yapılan maçın ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı.

Mücadeleye iki takım da agresif ve golü düşenerek başladı. Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, savunmanın soluna ve sağına Ekrem ile İsmail'i koyarken, bu oyuncuların önüne de Simao-Hilbert ikilisini yerleştirerek rakibin kanat organizasyonlarını engellemeye çalıştı. Topa daha fazla sahip olan siyah-beyazlı ekip, pas hataları yapınca baskısının karşılığını gol olarak alamadı. İlk yarıda en net pozisyonu Bobo ile 31. dakikada yakalayan Beşiktaş, bu oyuncunun kötü bir vuruşla meşin yuvarlağı auta atmasıyla üstünlük şansını değerlendiremedi. 42. dakikada Serkan'ın kırmızı kartla oyun dışı kalmasıyla rakibi karşısında bir oyuncu fazla oynamanın avantajını yakalayan Beşiktaş, kalan dakikalarda bu avantajını kullanamadı ve ilk yarı 0-0 beraberlikle tamamlandı.

Trabzonspor, ilk dakikalarda rakibin baskısı karşısında çıkmakta zorlandı. Colman'ın savunmaya dönük oynadığı Trabzonspor'da organizasyonları Jaja gerçekleştirmeye çalıştı ancak bu oyuncu etkili paslar atamayınca konuk ekip pozisyon bulmakta zorlandı. Bordo-mavili ekip, rakibin baskısı karşısında geriye yaslanırken, derin paslarda savunmanın arkasına sarkan sürpriz oyuncularla topu buluşturmayı denedi. Oyunda dengeyi kuran ve oyunu rakip alana yığmaya başlayan Trabzonspor, 42. dakikada Serkan'ın ikinci sarı karttan oyun dışı kalmasıyla 10 kişi kaldı ve soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

3. dakikada Guti'nin pasında sol çaprazda topla buluşan Simao, ceza alanına girdiği anda kötü bir vuruşla meşin yuvarlağı auta attı.

23. dakikada Trabzonspor ceza alanı önünde oluşan karambolde topu önünde bulan Bobo'nun yerden sert şutunda, meşin yuvarlak yandan farklı bir şekilde auta çıktı.

31. dakikada Simao'nun güzel pasında sol çaprazda topla buluşan Bobo, ceza alanına girdiği anda vurdu, ancak meşin yuvarlak yandan auta gitti.

35. dakikada Serkan'ın sağdan ortasında arka direkte topla bulaşan Piotr Brozek, meşin yuvarlağı sert bir şekilde kaleye göndermek istedi, ancak kaleci Rüştü yatarak topu kontrol etti.

40. dakikada Guti'nin sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanı içinde topa müdahale etmek isteyen Sivok'tan önce Burak'a çarpan meşin yuvarlak kornere gitti.

Mücadelenin ilk yarısı da 0-0 beraberlikle tamamlandı.

Stat: Fiyapı İnönü

Hakemler: Tolga Özkalfa, Ekrem Kan, Serkan Akarca

Beşiktaş: Rüştü, Ekrem, İbrahim Toraman, Sivok, İsmail, Hilbert, Fernandes, Guti, Necip, Simao, Bobo

Trabzonspor: Onur, Serkan, Glowacki, Giray, Cale, Selçuk, Colman, Piotr Brozek, Burak, Jaja, Umut

Kırmızı Kart: Dk. 42 Serkan (Trabzonspor)

Sarı Kart: Dk. 45+2 Umut - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş: 0 - Trabzonspor: 0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement