Belediyespor 3. Lig’e Çıkmaya Kararlı - Son Dakika
Spor

Belediyespor 3. Lig’e Çıkmaya Kararlı

Belediyespor 3. Lig’e Çıkmaya Kararlı

Kahramanmaraş Belediyespor, Antalya Kampını Tamamlayarak Kahramanmaraş'a Döndü.

20.01.2011 20:06  Güncelleme: 20:08

Kahramanmaraş belediyespor, antalya kampını tamamlayarak kahramanmaraş'a döndü. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda bir basın toplantısı düzenleyen Kahramanmaraş Belediyespor yönetimi, 2. devre puan kaybetmeyerek 3. lig hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraş Belediyespor 1. devreyi 20 puan ile 4. sırada tamamlamıştı. İkinci devre hazırlıklarını Antalya'da kamp yaparak sürdüren Kahramanmaraş Belediyespor, önceki gün Kahramanmaraş'a gelerek Hanefi Mahçiçek

Stadyumunda ilk idmanına çıktı.

Spor Toto 3. Lig'de mücadele etmek isteyen Kahramanmaraş Belediyespor, devre arasında yaptığı transferler ile bu iddiasını sürdürdü. Kahramanmaraş Belediyespor, Yeni İskenderunspor'dan Sinan Arslan, Özgür Bayır, Ahmet Lütfü Özen ve Darıca Gençlerbirliğispor'dan Hasan Fırat'ı kadrolarına kattı.

Takım hakkında bilgiler veren Kahramanmaraş Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, Kahramanmaraş Belediyespor'un hedefinin Spor Toto 3. Lig olduğunu, bu hedefi yerine getirmek için de çok çalıştıklarını ifade etti. Kamp süresinde takımın eksiklerini gördüklerini ve eksiklikleri gidermek için çalışma başlattıklarını dile getiren Semerci, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Kahramanmaraş Belediyespor bu yıl ilk defa bölgesel amatör liginde mücadele ediyor.

Ligde takımlar gayet güçlü ve iddialı. Bizde bunun bilinciyle transferlerimizi ve aldığımız sporcuları ona göre getirdik. Takımımız Antalya'daki kampından önceki gün geldi. Antalya'da 10 günlük kamp çalışmalarımız oldu. Yaptığımız hazırlık maçlarından gayet başarılı güzel sonuçlar elde ettik. Futbolcularımız hazırlık maçlarındaki performanslarıyla lige hazırlıklı olduklarını gösterdiler.

Kamptan Çok Verimli Döndük!

Antalya kampının takım için çok verimli olduğunu ifade eden Semerci: "Kamptan sonra ilk antrenmanımızı kendi sahamızda yapıyoruz. Bizim takım olarak tek hedefimiz şampiyonluk. Gerek yönetim olsun gerek Kahramanmaraş kamuoyu olsun şampiyonluktan başka bir hedef düşünüyoruz.

Kesinlikle Kahramanmaraş Belediyespor'u 3. ligde göreceğiz. Çalışmalarımızda Belediye Başkanımız bizden hiçbir zaman desteğini esirgemedi. Teknik heyetimiz, yönetimimiz ve sporcularımız Pazar günü yapılacak olan Elbistan maçına hazır. Oradan alacağımız galibiyetle 11 haftalık galibiyet serisine başlayacağız. Buna bağlı olarak hedefimiz 11 maçta 33 puanı almak. 11 maç sonrasında aldığımız galibiyetleri kutlamaya şimdiden hazırlanıyoruz."

Kahramanmaraşspor Kentimizin Birinci Takımıdır!

Kahramanmaraşspor ile ilgili de konuşan Semerci: "Kahramanmaraşspor şehrimizin gözbebeğidir. Bu hiçbir zaman değişmez. Kahramanmaraşspor şuan 3. ligde mücadele ediyor. Onların başarısı bizim başarımızdır. Hiçbir zaman Kahramanmaraşspor'u Belediyespor'dan ayırt etmedik. Onlarda Kahramanmaraş'ın takımı, bu nedenle başarılı olacaklarına inanıyoruz. Bu konuda elimizden gelen desteği de vermeye her zaman hazırız. İlk dönemde sporcularda gördüğümüz eksiklikler vardı.

Fakat Antalya'da yapılan kamp sürecinde eksiği olan sporcularımızın performansı bizi sevindirdi. Doğru ve isabetli kararlar aldığımıza inanıyorum. Ayrıca takımda birçok değişiklikler oldu. Şu ana kadar takımımıza profesyonel takımlardan 5 tane sporcu geldi. Erzurumspor gibi, Karsspor gibi profesyonel ve güçlü takımları Antalya'daki kampta yendik. Sadece İstanbulspor'la berabere kaldık. Teknik heyetimizden aldığımız bilgilere göre sporcularımız gerçekten iyi mücadele etmişler" diye konuştu.

Kahramanmaraş'ın İkinci Bir Profesyonel Takıma İhtiyacı Var!

Kahramanmaraş Belediyespor Kulüp 2. Başkanı Sertaç Yalçıneli, de takım hakkında görüşlerini bildirdi. Kahramanmaraş Belediyespor oyuncularına ve teknik yönetime güvendiklerini dile getiren Yalçıneli, 2. devre oynayacakları tüm maçlardan puanla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yalçıneli, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Bu sezon amaçlarımızın doğrultusunda şampiyonlukla bitireceğiz. Kahramanmaraş'ın ikinci bir profesyonel takıma ihtiyacı var. Belediye Başkanımızın desteği ile bugünlere kadar geldik. Sezon sonunda da mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz." dedi.

Yönetim Hem Maddi Hem De Manevi Olarak Çok Güzel Bir Ortam Sağladı!

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kahramanmaraş Belediyespor Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, Kahramanmaraş Belediyespor'un eksiklerini Antalya kampında giderdiğini ifade etti. Yeni transferlerinde takıma taze kan olduğunu ifade eden Çokkeser: "Sezondan önce eksikliklerimizi tespit ederek rapor halinde yönetime sunduk.

Transfer ihtiyacımız olduğunu raporumuzda belirttik. Yönetim kurulu olarak bizlere hem maddi hem manevi bu ortamı sağladılar. Şu ana kadar takıma transfer için 4 oyuncuyla anlaştık. Aldığımız oyuncuların hepsi profesyonel oyuncular ama amatöre dönmeyi tercih ettiler. Sezon başından bu yana daha genç futbolcu transferine odaklanmıştık. Edindiğimiz hedeflere yavaş yavaş ulaşıyoruz. Yönetim kurulumuz isteklerimizin hiçbirini geri çevirmediler."

Puan Kaybetmek İstemiyoruz!

Kahramanmaraş Belediyespor'un artık puan kaybetme lüksünün olmadığını söyleyen Çokkeser; "İlk yarıda bütün puan kaybetme haklarımızı kullandık, ikinci yarıda hedefimiz 3. lige yükselmek. Kota dolduğu için futbolcularımızda bizde büyük bir sorumluluk içerisindeyiz.

Çünkü bütün maçlardan galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Karşı takımlar güçlü takımlar ama biz futbolcularımızla bütün zorlukların üstesinden geleceğiz. Antalya'daki kampımızda bütün çalışmalarımızı yaptık. Eksikliklerimizi giderdik. Şu an ki hedefimiz ilk oynayacağımız Elbistan maçından galibiyetle ayrılmak. Kahramanmaraşlı vatandaşlar artık iki takımı kabullenmek zorunda. Biz Kahramanmaraşspor'un yanında Belediyespor'la birlikte temsil etmek istiyoruz.

Çünkü Belediyespor'un çıkması Kahramanmaraşspor'a çok büyük bir destektir. Seyircilerimizin de bu konuda destek vermeleri gerekiyor. Bizim burada tek eksiğimiz seyirci desteğidir" diye konuştu.

Bölgesel Amatör Lig 5. Gurup'ta 2. Devrede toplam 11 maça çıkacak olan Kahramanmaraş Belediyespor ilk maçına 23 Ocak Pazar günü saat 13.30'da Elbistan Çimsaha'da Elbistanspor karşısına çıkacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Belediyespor 3. Lig’e Çıkmaya Kararlı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement