Batistuta İtiraf Etti - Son Dakika
Spor

Batistuta İtiraf Etti

Arjantinli oyuncu, Barcelona'lı yıldızın kendi döneminde forma giymediği için şanslı olduğunu düşünüyor.

12.05.2013 16:32

Gabriel Batistuta, Lionel Messi ile aynı dönemde futbol oynasaydı Arjantinli yldız ile rekabete girmektense başka bir spora yönebileceğini söyledi.

Batistuta, Arjantin Milli Takımı forması ile 78 maçta 56 gol attı ve bu alanda rekoru elinde bulunduruyor. Messi ise 79 maçta 32 gol atabildi. Buna rağmen 44 yaşındaki eski oyuncu, Messi'nin bambaşka bir futbolcu olduğu görüşünde.

Sport.es'e açıklamalarda bulunan Batistuta, "Messi ile aynı dönemde forma giyseydim; onunla nasıl rekabet ederdim bilmiyorum. Bu muhtemelen benim daha az gol atmam demek olurdu. Sanırım böyle bir şey olsaydı polo oynamaya çok daha erken başlardım." dedi.

Arjantin'in diğer ülkelerden farklı bir yapısı olduğuna da değinen Roma'lı eski yıldız, "Hollanda hiçbir deneyimi olmamasına rağmen Van Basten'e teknik direktörlük şansı verdi. Almanya'da benzer birşeyi Klinsmann için yaptı. Ama Arjantin'de böyle bir şey olamaz." ifadelerini kullandı.

2014 Dünya Kupası hakkında da açıklamalarda bulunan Batistuta, "2002 yılında biz de şu anki Arjantin ile aynı konumdaydık. Ama tarihin en kötü Dünya Kupası performansını göstererek grup aşamasında elendik. Futbolda mantık yoktur. Bu yüzden Messi'li Arjantin favori bile gözükse başlarına her şey gelebilir." şeklinde konuştu.

Batistuta İtiraf Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Batistuta İtiraf Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement