Lugano: Aziz Yıldırım Dünyada Tek - Son Dakika
Spor

Lugano: Aziz Yıldırım Dünyada Tek

Lugano: Aziz Yıldırım Dünyada Tek

Fenerbahçe ile yollarını 3 sezon önce ayıran Diego Lugano, Başkan Aziz Yıldırım ile ilgili övgü dolu sözler söyledi.

13.11.2013 08:21  Güncelleme: 08:27

Kulüpte forma giydiği dönemde Fenerbahçe taraftarının sevgilisi olan Diego Lugano, Başkan Aziz Yıldırım başta olmak üzere birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Milliyet'ten Senad Ok'a konuşan Uruguaylı oyuncunun röportajından öne çıkan bölümler şu şekilde…

" Türkiye'de futbola ilgi müthiş... Çok büyük paralar harcanıyor. İnsanlar tutkulu. Ama maalesef profesyonellik yok. Büyük takımda oynayanlar çok fazla sorun yaşamıyor, ödemeleri yapılıyor. Ama diğer takımlar? Esas önemli olan onlar. Küçük kulüpler ülke futbolunda çok önemli yer tutar. İlk duyduğumda çok şaşırmıştım. 6 ay para alamayan futbolcular varmış."

"Türkiye'den ayrılmamın şike davası ile ilgisi yok. 5 yıl geçirdikten sonra kariyerim için değişiklik yapmam lazımdı. Aslında ayrılık kararını ben tam bir sezon önce almıştım. Bursa'ya kaybedilen şampiyonluğun ardından Dünya Kupası'nda 4. olduk. Ardından Copa America'yı kazandık. Hem çok formdaydım, hem de artık yeni bir yer görmem gerektiğini düşünüyordum."

"Dünyanın çeşitli yerlerinde futbol oynadım. Birçok başkanla çalıştım ama onun gibi tutkulusunu görmedim. Aziz Yıldırım gibi başkan Dünya'da tek... Başka bir örneği yok. Her şeyi Fenerbahçe... Ondan çok şey öğrendim. Ayrıldıktan sonra kendisiyle görüşemedim. Başkanla karakterimiz birbirine benziyor. İkimiz de mücadeleyi seviyoruz."

Röportajın tamamını okumak için tıklayın...

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Lugano: Aziz Yıldırım Dünyada Tek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement