Aslan'dan 5'i Bir Yerde - Son Dakika
Spor

Aslan'dan 5'i Bir Yerde

Aslan\'dan 5\'i Bir Yerde

Galatasaray, borsaya üst üste 5 tane açıklama yaptı.

29.01.2014 22:51  Güncelleme: 00:04

Andrea Ranocchia mi Davide Astori mi?

Ara transfer döneminin en hızlı ekibi Galatasaray, akşam saatlerinde borsaya üst üste açıklamalarda bulundu.

Amrabat Malaga'da

Sarı-kırmızılıların, iki sezon önce Kayserispor'dan 8.6 milyon Euro'ya transfer ettiği Fas'lı oyuncu Amrabat, sezon sonuna kadar İspanyol ekibi Malaga'ya kiralandı.

26 yaşındaki oyuncu hakkında KAP'a gönderilen açıklama şu şekilde;

Profesyonel futbolcularımızdan Noureddine Amrabat'ın 2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar Malaga Club de Futbol S.A.D'a geçici transferi konusunda 300.000 Euro bedelle anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun bu sezon içerisindeki sabit transfer ücretleri Şirketimiz tarafından ödenecektir.

Bruma Gaziantep'te

Çapraz bağlarından yaşadığı sakatlık sebebiyle sezonu kapatan genç oyuncu Bruma, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'a kiralandı. Portekizli oyuncunun maaşını sezon sonuna kadar Galatasaray ödeyecek.

Oğuzhan Kayar Galatasaray'da!

Bruma hakkında KAP'a yapılan açıklama şu şekilde;

Profesyonel futbolcularımızdan Armindo Tue Na Bagna 'Bruma'nın 2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar Gaziantepspor Kulübü' geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun bu sezon içerisindeki sabit transfer ücretleri Şirketimiz tarafından ödenecektir.

Riera'nın sözleşmesi feshedildi

Galatasaray ile sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan İspanyol oyuncu Albert Riera'nın sözleşmesi feshedildi. 31 yaşındaki oyuncuya sözleşme bedelinin dışında herhangi bir ücret ödenmeyecek.

Alber Riera için KAP'a gönderilen açıklama şu şekilde;

Profesyonel futbolcularımızdan Albert Riera Ortega'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Oyuncuya 2013-14 sezonu sonuna kadar sözleşmesindeki hakedişlerinin dışında herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.

Koray ve Ontivero ile görüşmeleri başlandı

Sarı-kırmızılılar son olarak ise B. Dortmund'dan Koray Günter ve Uruguay'ın Centro Atlético Fenix takımından Lucas Elias Ontivero'nun transferi için resmi görüşmelere başlandığını açıkladı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Aslan'dan 5'i Bir Yerde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement