Arda Turan'ın Selçuk İnan'la Arası Açıldı - Son Dakika
Spor

Arda Turan'ın Selçuk İnan'la Arası Açıldı

Milli futbolcu Arda Turan'ın, eski kaptan Emre Belözoğlu'na gidip "Arda seni takımda istemiyor" diyen Selçuk İnan'la tartıştığı ve aralarının açıldığı iddia edildi.

19.06.2016 16:38  Güncelleme: 16:40

A Milli Takım kampında yaşananların ardı arkası kesilmedi. Takım içinde yaşanan küslüğün kimler arasında olduğu da ortaya çıktı. Kaptan Arda Turan ile Selçuk İnan arasında yaşanan olay ikilinin arasını açtı.

ŞANSAL BÜYÜKA AÇIKLADI

Lig Tv 'Maraton' programı yorumcusu Şansal Büyüka, İspanya maçı sonrasında ekranlarda, "Takıma alınmayan, dışarıdan takımı karıştırmaya çalışan birkaç oyuncu var" deyince, tartışma başladı. Bu sözlerin açılımı ise şöyle:

"ARDA SENİ İSTEMİYOR"

İddia edilen isimler Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Arda Turan. Konuşulanlara göre ise Emre Belözoğlu, Arda Turan tarafından takımda istenmediği bilgisini aldı. Ve Emre'ye bunu Selçuk İnan'ın ilettiği öne sürüldü.

SELÇUK VE ARDA GERGİNLİĞİ

Selçuk İnan'ın, eski kaptanı Emre Belözoğlu'na, "Arda seni istemiyor. Sen olursan sözünü takıma geçiremeyeceğini düşünüyor" dediği kulaktan kulağa yayıldı. Arda olayı duydu ve çok sinirlendi. İkilinin arası açıldı. Arda Turan, Selçuk İnan'a gönül koydu.

(Kaynak: Hürriyet)

Arda Turan\'ın Selçuk İnan\'la Arası Açıldı

Son Dakika Spor Arda Turan'ın Selçuk İnan'la Arası Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • paramedic: O kadar dedim tupcunun reklaminda selcuguda oynatin diye 1 0 Yanıtla
  • TİM07: Bunların çenesi düşmüş ...boş konuşuyorlar....oysa sahada futbolu oynamaları gerek ama nerde...laf taşımalar başlamış...bu takım dağıtılmalı.. 1 0 Yanıtla
  • Türkiyeeeeeeee: Hepiniz birer çöpsünüz 0 0 Yanıtla

Advertisement