Antalyaspor İkinci Yarıya Manavgat'ta Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Antalyaspor İkinci Yarıya Manavgat'ta Hazırlanıyor

Antalyaspor İkinci Yarıya Manavgat\'ta Hazırlanıyor

Devre arası hazırlıkları için Antalya’nın Manavgat ilçesinde kamp yapan PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor, hazırlıklarını kaldıkları otele ait spor kompleksinde günde çift idmanla sürdürüyor.

10.01.2015 18:16

Devre arası hazırlıkları için Antalya'nın Manavgat ilçesinde kamp yapan PTT 1. Lig ekiplerinden Antalya spor, hazırlıklarını kaldıkları otele ait spor kompleksinde günde çift idmanla sürdürüyor.

Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Teknik Direktör Eğitim Semineri'ne katılması nedeniyle idmana katılmazken, futbolcular Mandıralı'nın yardımcıları Turgay Karslı ve İsmet Kamak, kaleciler ise kaleci Antrenörü Metin Akçevre yönetiminde çalıştı.

Antalyaspor'un golcü futbolcusu Lamine Diarra ve kaleci Saso Fornezzi izinli olarak ülkelerinde bulunduğu için sabah idmanında yer almazken, Mandıralı tarafından altyapıdan A Takım kadrosuna dahil edilen Bahadır ve denemeye alınan Manavgatsporlu Atakan idmanda yer aldı.

Antalyaspor yetkilileri devre arası kampında 13-14 ve 17 Ocak tarihlerinde üç hazırlık karşılaşması oynayacak. 14 Ocak tarihinde Trabzon temsilcisi Arsinspor ile Side Star Hotels Spor Kompleksinde hazırlık maçı oynayacak olan Antalyaspor'un diğer rakipleri kesinlik kazanmadı.

Antalyaspor'da kaleci Fornezzi'nin bu akşam, Diarra'nın ise yarın akşam ülkelerinden dönerek kampa katılacakları bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Antalyaspor İkinci Yarıya Manavgat'ta Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement