Antalya'da JAK Timleri 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları Yaptı - Son Dakika
Spor

Antalya'da JAK Timleri 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları Yaptı

Antalya\'da JAK Timleri 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları Yaptı

Antalya'da JAK timleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları dolayısıyla 64 metre yüksekliğindeki bir AVM'nin cam yüzeyinde Türk bayrağı ve pankart açtı. Tim, yaktıkları meşaleyle de gösteriye renk kattı.

29.08.2023 21:38

Antalya'da 64 metrede 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması

- JAK Timi AVM'nin cam yüzeyinde Türk bayrağı ve Zafer Bayramı görselleri yazan pankart açtı

ANTALYA - Antalya'da JAK timleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları dolayısıyla 64 metre yüksekliğindeki bir AVM'nin cam yüzeyinde Türk bayrağı ve pankart açtı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Arama Kurtarma Timi (JAK), 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla, kent merkezindeki bir alışverişi merkezi binasında gösteri yaptı. 9 kişilik tim, 64 metre yüksekliğindeki binanın çatısından cam yüzeye halatlara sarkarak önce "Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun" yazılı pankart açarken, ardından, iki ince uzun pankart açtı. Yarıya kadar inen ekip daha sonra dev Türk Bayrağını açarak dalgalandırdı. Tim, yaktıkları meşale ile de gösteriye renk kattı. Vatandaşlar etkinliği ilgiyle izledi, cep telefonlarıyla kayda aldı.

Etkinliği izleyen Arzu Ayşin, "Başından biraz kaçırdım ama devamını izleyince çok güzel buldum. Başlarda birisi intihar mı ediyor diye düşündüm. Baktım ki bayrak çekiliyor çok hoşuma gitti. Herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Antalya'da JAK Timleri 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement