Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas: Kazanabilecek net pozisyonları gole çeviremedik - Son Dakika
Spor

Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas: Kazanabilecek net pozisyonları gole çeviremedik

Spor Toto Süper Ligin 32. haftasında Ankaragücü, Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldı. Teknik Direktör Tolunay Kafkas, kazanabilecek net pozisyonları gole çeviremediklerini ancak aldıkları bir puanın önemli olduğunu söyledi. Kupa maçında final oynamak istediklerini belirten Kafkas, var güçleriyle kupaya asılacaklarını ifade etti.

29.04.2023 22:37

- Tolunay Kafkas: "Kazanabilecek net pozisyonları gole çeviremedik"

ANKARA - Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Kasımpaşa maçının ardından, "Kazanabilecek net pozisyonları gole çeviremedik ama aldığımız bir puan çok önemli" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında MKE Ankaragücü, sahasında Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldı. Maç sonu açıklamalarda bulunan Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "İlk yarı biraz sıkıntı yaşadık. Pas yollarını kapatma konusunda zorlandık. İkinci yarı oyununu tamamen kontrol altına aldık. Kazanabilecek net pozisyonları gole çeviremedik ama aldığımız bir puan çok önemli. Yolumuza devam edeceğiz. Önümüzde bir kupa maçı var. Final oynamak istiyoruz. Var gücümüzle kupaya asılacağız" ifadelerine yer verdi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas: Kazanabilecek net pozisyonları gole çeviremedik
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas: Kazanabilecek net pozisyonları gole çeviremedik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement