Alima Yeni Malatyaspor, Alex ile Yolları Ayırıyor - Son Dakika
Spor

Alima Yeni Malatyaspor, Alex ile Yolları Ayırıyor

Alima Yeni Malatyaspor, Alex ile Yolları Ayırıyor

PTT 1. Lig’in ikinci yarısına Antalya’da hazırlanan Yeni Malatyaspor’da Brezilyalı Alex Dos Santos ile yollar ayrılıyor.

05.01.2016 13:23

PTT 1. Lig'in ikinci yarısına Antalya'da hazırlanan Yeni Malatyaspor'da Brezilyalı Alex Dos Santos ile yollar ayrılıyor.

Portekiz'in Moreirense takımından sezon başında 1 yıllık kiralık olarak transfer edilen 25 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Alex Dos Santos, PTT 1. Lig'in ilk yarısında formasını giydiği Yeni Malatyaspor'da sergilediği performansla beklentilerin uzağında kaldı.

Ligin ilk yarısında Yeni Malatyaspor formasıyla 14'ü ilk on bir olmak üzere, toplam 16 müsabakaya çıkan Alex Dos Santos, bu maçlarda 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

PTT 1. Lig'in ilk yarısının son haftasında takımının deplasmanda oynadığı Boluspor maçında oyuna sonradan girip, rakibine yaptığı sert hareketten dolayı kırmızı kart gören Alex ile teknik heyet arasında maç sonrasında ipler kopma noktasına gelmişti. Aldığı 2 maçlık cezadan dolayı ikinci yarının ilk iki haftasında forma giyemeyecek olan Alex'in henüz Antalya kampına katılmadığı, ayrılık kararının ise kendisine iletildiği öğrenildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Alima Yeni Malatyaspor, Alex ile Yolları Ayırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hakan444: aleks denilen adamı neden aldılar anlayamadık aleks in yerine başka oyuncu oynasaydı daha fazla puanımız olurdu. göndermeleri çok isabetli bir karar. 0 0 Yanıtla

Advertisement