Adnan Polat'ın Babası İlk Seramik Meslek Lisesi'ni Yapacak - Son Dakika
Spor

Adnan Polat'ın Babası İlk Seramik Meslek Lisesi'ni Yapacak

Adnan Polat\'ın Babası İlk Seramik Meslek Lisesi\'ni Yapacak

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın Babası Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, Kemalpaşa'da, Türkiye'nin İlk Seramik Meslek Lisesi'ni Yapacak.

29.11.2010 18:43

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın babası Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, Kemalpaşa'da, Türkiye'nin ilk Seramik Meslek Lisesi'ni yapacak.'İbrahim Polat Ege Seramik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesesi' adını taşıyacak 18 derslikli okul için İzmir Valiliği'nde protokol töreni düzenlendi. Törende konuşan İbrahim Polat, Türkiye'de 35 seramik fabrikası olmasına rağmen bu konuda eğitim veren okul olmadığını belirterek, "10 yıldır seramik üzerine eğitim veren bir okul yaptırmayı düşünüyordum. Kısmet bugüneymiş. Biz ilkini yapalım da gerisi inşallah gelir" diye konuştu. İzmir Valisi Cahit Kıraç, 'Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası' kapsamında bugüne kadar 134 protokol imzalandığını, İbrahim Polat ile imzalanan protokolün ise kendisinin göreve başlamasında bu yana 54. protokol olduğunu dile getirerek hayırseverlerin İzmir eğitimine 181 milyon 635 bin liralık kaynak sağlandığını söyledi.

İbrahim Polat'ın Erzurum ve İstanbul'da iki okul yaptırdığını, üçüncü protokolü imzaladıklarını belirten Vali Cahit Kıraç, Kemalpaşa'da 18 derslikli okulun 13 dönümlük alanda yapılacağını, daha sonra 30 dönüme kadar genişletilebileceğini bildirdi. Vali Kıraç, 3 milyon TL'ye mal olacak okulun 6 ayda bitirileceğini ekledi.Protokol imza törenine Ege Seramik Fabrikaları CEO'su Bülent Zıhnalı, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ragip üye, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Yakup Karaca ve Mithat Güzel, Kemalpaşa Kaymakamı Yüksel Topal ve Polat Holding'in avukatlarından Arsin Demir de katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Adnan Polat'ın Babası İlk Seramik Meslek Lisesi'ni Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement