Adıyaman'da Mahalli Ligler Malzeme Dağıtımı Yapıldı - Son Dakika
Spor

Adıyaman'da Mahalli Ligler Malzeme Dağıtımı Yapıldı

Adıyaman\'da Mahalli Ligler Malzeme Dağıtımı Yapıldı

Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destek Büro Amirliği ve Adıyaman Sporcular Derneği (Spor-Der) tarafından 4.düzenlenen mahalli ligler malzeme dağıtımı yapıldı.

09.06.2012 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destek Büro Amirliği ve Adıyaman Sporcular Derneği (Spor-Der) tarafından 4. düzenlenen mahalli ligler malzeme dağıtımı yapıldı.

Adıyaman Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen malzeme dağıtımına Vali Ramazan Sodan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, İhlas Haber Ajansı Spor Müdürü Mustafa Karagöl, Türkiye Gazetesi Spor yazarı Hasan Sarıçiçek ve Samanyolu TV Spor Müdürü Mehmet Şeyho, eski Milli Futbolcu Saffet Sancaklı, Adıyaman Spor-Der Başkanı Yusuf Babar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Adıyaman Spor-Der Başkanı Yusuf Babar, "Mahalli ligi projesin de üstlendiğimiz misyonun gereği olarak uyguladığımız çalışmalardan biridir. Bu proje aslında görüldüğü gibi sadece çocuklara spor malzemesi dağıtılarak futbol oynatılması gibi basit bir olay değildir. Kısacası hepimizin amacı sporcu kardeşlerimiz ve sporcu evlatlarımıza spor yaptırarak yanlış, kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır" dedi.

Daha sonra konuşan Adıyaman Valisi Ramazan Sodan ile Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını dilediler.

Yapılan konuşmaların ardından sporculara malzeme dağıtımı yapıldıktan sonra sporcular tarafından gösteriler yapıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adıyaman'da Mahalli Ligler Malzeme Dağıtımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement