Adanaspor Takviye Yapacak - Son Dakika
Spor

Adanaspor Takviye Yapacak

Adanaspor Takviye Yapacak

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor’un teknik direktörü Güvenç Kurtar, takıma takviye yapacaklarını ve bu konuda çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

18.01.2015 14:39

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Güvenç Kurtar, takıma takviye yapacaklarını ve bu konuda çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Teknik direktör Güvenç Kurtar, Antalya Belek kampında Azerbaycan Süper Lig ekiplerinden Qabala takımına 3-2 yenildikleri hazırlık maçında, sakat ve hazır olmayan futbolculardan dolayı genç oyunculara şans verdiklerini belirtti.

Salı günü Maltepespor ile bir hazırlık maçı oynayacaklarını hatırlatan Kurtar, "O maça sakat ve hazır olmayan oyuncular yetişecek ve en azından 45 dakika forma giyebilecekler. Qabala takımıyla oynadığımız maçta kalecimiz iki bek ve orta sahamız ligin son maçında görev yapan isimlerden oluştu. Cem'i de mecburen santrafor oynattık" dedi.

Genç oyuncuların daha da gelişmesi için fazla maç oynamaları gerektiğini vurgulayan Kurtar, "Diğer ülkelerde senede 50 maç oynanırken bizim ülkemizde bu mümkün olmuyor. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Mutlaka takviye yapacağız" dedi.

Bu arada, Turuncu Beyazlı takımda futbolcular, yarın dayanıklılık testinden geçecek. Teknik heyet futbolcuların antrenman düzeyi konusunda bilgi sahibi olarak oyunculara özel antrenmanlar hazırlayacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor Takviye Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Caner hendek: Lan bu guvenc kurtar dan cacik olmaz en fazla uc hafta dayanir. 0 0 Yanıtla
  • Yaşar çelik: Yıllardır takviye deniliyor, ahı gitmiş vahı kalmış oyuncular alınıyor, gençlerle devam edilmeli, bu gençler fazlasıyla umut verdiler, devam edilmeli. 0 0 Yanıtla

Advertisement