34. Aefca Sempozyumu - Son Dakika
Spor

34. Aefca Sempozyumu

34. Aefca Sempozyumu

Antalya'daki sempozyuma AEFCA üyesi 200'ün üzerinde, üye olmayan Afrika, Amerika, Asya, Orta Doğu, Japonya, Güney Amerika ve Kanada'dan 100'den fazla futbol adamı katılıyor TÜFAD Genel Sekre...

01.12.2013 18:37

"34. AEFCA Sempozyumu", Antalya'da başladı.

Avrupa Futbol Antrenörleri Dernekleri Birliğinin (AEFCA) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğinin (TÜFAD) organize ettiği "Antrenörlerin Geleceğe Hakim Olmaları İçin Lider Olmaları Gerekir Sempozyumu", Kundu Turizm Bölgesi'ndeki Concorde de Luxe Otel'de yapılıyor.

TÜFAD Genel Sekreteri Alaaddin Naganlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sempozyuma Avrupa'nın farklı ülkelerinden AEFCA üyesi 200'ün üzerinde, üye olmayan Afrika, Amerika, Asya, Orta Doğu, Japonya, Güney Amerika ve Kanada'dan 100'den fazla futbol adamının katıldığını söyledi.

Sempozyumda Medical Park Antalya spor Teknik Direktörü Samet Aybaba, geçen sezon Fenerbahçe'nin performans antrenörü Alper Aşçı, U-21 Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Ercan, U15-U14 Milli Takım Teknik Direktörü Mehmet Hacıoğlu'nun sunum yapacağını bildiren Naganlu, ayrıca Metin Türel, Özkan Sümer, Tınaz Tırpan, Nevzat Güzelırmak, Tanju Çolak gibi Türk futbol adamlarının da katılacağını anlattı.

Türkiye Futbol Federasyonu teknik ve antrenör eğitim departmanından sorumluların da sempozyumda yer alacağını bildiren Nagunlu, UEFA Disiplin Kurulu Müfettişi Karl Dhont'un sunum yapacağını kaydetti.

Naganlu, şöyle konuştu:

"Sempozyuma ayrıca spor psikolojisi uzmanı Werner Mickler, Peter Hyballa, FIFA temsilcisi Walter Gagg, UEFA İletişim Direktörü Martyn Hindley ve Les Reed gibi dünyaca ünlü futbol adamları ve kadınları konuşmacı olarak katılacak. Türk teknik direktörlerine ve futbol adamlarına, Avrupalı meslektaşlarıyla aynı plotformda buluşma ve fikir alışverişi yapma imkanı sağlanacak" dedi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 34. Aefca Sempozyumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement