2 Bin 365 Metre Yükseklikte Enduro Şovu - Son Dakika
Spor

2 Bin 365 Metre Yükseklikte Enduro Şovu

2 Bin 365 Metre Yükseklikte Enduro Şovu

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde 4'üncüsü gerçekleştirilecek Red Bull Sea to Sky Enduro Yarışı'nın tanıtımı, 2 bin 365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı'nda dünyaca ünlü enduro sporcuları, motosikletleriyle düzenledikleri şov ile gerçekleşti.

26.09.2013 15:36

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde 4'üncüsü gerçekleştirilecek Red Bull Sea to Sky Enduro Yarışı'nın tanıtımı, 2 bin 365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı'nda dünyaca ünlü enduro sporcuları, motosikletleriyle düzenledikleri şov ile gerçekleşti. Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından düzenlenen ve dünya ekstrem enduro motosiklet yarışları arasında yer alan Uluslararası Red Bull Sea To Sky Enduro Yarışı, 27-29 Eylül'de Antalya'nın Kemer'de gerçekleştirilecek. Yarış öncesinde yarışın bitiş noktası olan 2 bin 365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı'nın zirvesindeki Olimpos Teleferik'te kokteyl düzenlendi. Kokteyle, Kemer Kaymakamı Bayramali Köse, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Turistik İşletmeciler ve Otelciler Birliği (KETOB) Başkanı Tayyar Gül, Kemer Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Semih Özdemir, Red Bull Spor İlişkileri Müdürü Çağdaş Balıbeyoğlu ile sporcular katıldı.

Kokteylde Semih Özdemir, deniz seviyesinden başlayan, motosiklet yarışçılarının doğa şartlarına ve birbirlerine karşı mücadelelerine sahne olan yarışın, Antalya'nın spor organizasyonları içerisinde bir marka haline geldiğini söyledi. Organizasyona 25 ülkeden yaklaşık 150 yarışçının katılacağını belirten Özdemir, enduronun Antalya'da marka haline geldiğini dile getirdi.

TÜRKİYE'NİN ADINI DUYURACAK

Red Bull Spor İlişkileri Müdürü Çağdaş Balıbeyoğlu ise dünyanın birçok ülkesinden sporcuların katıldığı organizasyonun önemine değinerek, amaçlarının Türkiye'nin adını duyurmak olduğunu kaydetti.

Kemer Kaymakamı Bayramali Köse de Kemer Enduro Motosiklet Kulübü'nün Türkiye'de motosiklet sporu alanında pek çok başarılara imza attığını, Kemer'de yapılacak organizasyonla Türkiye'de birçok kuruma örnek olacaklarını kaydetti.

ŞOVLAR NEFES KESTİ

Konuşmaların ardından dünyaca ünlü enduro sporcuları, oluşturulan parkurda gösteri sürüşü yaptı. Motosikletlerle zirveden yaklaşık 50 metre aşağıya inen, sonra yukarıya çıkan sporcular, dik yamaçlarda oldukça zor hareketleri başarı ile gerçekleştirdi.

Red Bull Sea to Sky Enduro Yarışı'nın plaj etabı, yarın saat 16.00'da Kemer'deki Kındıl Plajı'nda başlayacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 2 Bin 365 Metre Yükseklikte Enduro Şovu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement