Yeni Kabine toplantısında emekli bayram ikramiyesi konuşuldu - Son Dakika
Soğuk Haber

Yeni Kabine toplantısında emekli bayram ikramiyesi konuşuldu

Yeni Kabine toplantısında emekli bayram ikramiyesi konuşuldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki yeni Kabine toplantısında, emekli bayram ikramiyesinin ödeneceği tarih konuşuldu. Erdoğan, emeklilerin maaşları ve bayram ikramiyelerinin kurban bayramı öncesinde ödeneceğini açıkladı. Ayrıca, 2023 Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağı da duyuruldu.

06.06.2023 21:59  Güncelleme: 22:00

Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ilk toplantısını yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de yapılan toplantı 4 saat sürdü. Kabine Toplantısının ardından emekli bayram ikramiyesinin ödeneceği tarih araştırılan konular arasında yer alıyor. 2023 Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman ödenecek merak konusu oldu. Peki, Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2023 Kurban Bayramı ikramiyesi hangi gün ödenecek? Detaylar haberimizde...

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN OLDU?

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını belirten Erdoğan, "Bu sene kurban bayramımızı 28 Haziran ile 1 Temmuz arasında idrak edeceğiz. İstişarelerimiz neticesinde 26 Haziran ve 27 Haziran'ı günlerini de idari izin kapsamına almayı kararlaştırdık. Hafta sonlarıyla ile vatandaşlarımız toplam 9 gün bayram tatili yapma imkanı bulacaktır." ifadelerini kullandı.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Yeni Kabine'nin ilk toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekliler için müjdeli bir haber verdi. Erdoğan, "Bir güzel haberimiz de emeklilerimize olacak, emeklilerimizin maaşları ve bayram ikramiyelerini kurban bayramı öncesinde ödeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Soğuk Haber Yeni Kabine toplantısında emekli bayram ikramiyesi konuşuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mustafa YİĞİT: Ne müjde ama yaşadınız emekliler maaş ve ikramiye erken ödeniyor hadi yine iyisiniz durmak yoook yola devam 0 0 Yanıtla

Advertisement