Veda Mektubu 15. Bölüm Fragmanı İzleme Linki! - Son Dakika
Soğuk Haber

Veda Mektubu 15. Bölüm Fragmanı İzleme Linki!

Veda Mektubu 15. Bölüm Fragmanı İzleme Linki!

Kanal D'de yayınlanan Veda Mektubu dizisi, Nurgül Yeşilçay, Rabia Soytürk ve Selim Bayraktar'ın başrollerinde yer aldığı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmamıştır.

05.06.2023 22:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Rabia Soytürk ve Selim Bayraktar'ın yer aldığı Veda Mektubu, yeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Kullanıcılar tarafından, Veda Mektubu 15.bölüm fragmanı! Veda Mektubu yeni bölüm fragmanı! araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte, Veda Mektubu 15.bölüm fragman izleme linki!

VEDA MEKTUBU KONUSU NEDİR?

Modern ve güçlü bir iş kadını olan Alanur ile geleneklerine sıkıca bağlı, Antakyalı bir iş adamı olan Ziya geçmişte çok büyük bir aşk yaşamıştır. Bu aşka karşı olan aileleri yüzünden, istemeden ayrılmış ve başka hayatlar kurmuşlardır. Annesi Seher'in göz bebeği Mehmet; Ziya'nın ileride işlerini bırakmayı planladığı, büyük oğludur.

Dans tutkunu, hayat dolu Aslı; Alanur'un Fransız lisesi son sınıfta okuyan, geleceğinin her hamlesini özenle tasarladığı 19 yaşındaki küçük kızıdır. Alanur ve Ziya'nın yolları, yıllar sonra Aslı ile Mehmet'in aşkıyla bir kez daha kesişir.

VEDA MEKTUBU 15.BÖLÜM FRAGMANI!

Veda Mektubu yeni bölüm fragmanı araştırılan konular arasında yer alıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin yeni bölümü merak konusu oldu. Veda Mektubu dizisinin 15.bölüm fragmanı henüz yayınlanmamıştır. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizin içerisinde yer alacaktır.

Son Dakika Soğuk Haber Veda Mektubu 15. Bölüm Fragmanı İzleme Linki! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement